2018. október 21., vasárnap - Orsolya

Az egyetemisták toborzása volt az EFOTT igazi slágere

efottIdén is kilátogattunk az EFOTT-ra – lánykori nevén: Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója –, megnéztük, mely cégek és márkák települtek ki, illetve milyen üzenetekkel, aktivitásokkal készültek a fesztiválra. Sokan a hr-es szemléletet képviselték, és hagyományosan felbukkant néhány olyan márka is, amelyeknek nem terem babér a szigetes fesztiválokon.

A legfontosabb, évről-évre erősödő benyomásom, hogy ezen a fesztiválon egyre inkább hot-topic lett a hr, a munkaerő-toborzás. A kecskeméti Mercedes gyártól kezdve a Hungarocontrolon és Alcatelen át a British Telecomig és Melódiák iskolaszövetkezetig rengeteg emberhiánnyal küzdő nagyvállalat, munkaerő-kölcsönző és hr-szolgáltató vonult ki a fesztiválra, hogy diákok vagy pályakezdők elérhetőségét, cv-jét begyűjtse, adott esetben a helyszínen leinterjúzza őket. Volt egy külön toborzó udvar, ami a Zyntern Karrier Zone nevet viselte, és ott volt a Citi Karrier Színpad is, ahol napközben szakmai beszélgetések zajlottak.

A fenti folyamatban nyilván szerepe van az EFOTT jelentős részben egyetemistákból álló törzsközönségének, illetve annak, hogy a vendégek többsége – ellentétben a Szigettel például – a fesztiválszínpadok lebontása után sem ül fel egy Amszterdamba, Brüsszelbe vagy Londonba tartó Ryanair-járatra, hanem visszamennek Budapestre, Szegedre és Pécsre, hogy a nyári szünet után gyakornoki helyeket, vagy szakmai pályájuk első állomását keressék.

Emellett hagyományosan felbukkant néhány olyan márka is, amelyeknek nem terem babér a szigetes fesztiválokon. Volt saját színpada a Pepsinek, és több helyszínen jelent meg a Bomba energiaital is, a Rauch pedig ismét a strandon nyomult, valamint a nagy partisátrat szponzorálta.

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!