2018. szeptember 22., szombat - Móric

Júliusban a műanyagok szabadságra mennek

vizTöltsd újra ingyen a kulacsodat! Az akcióban résztvevő vendéglátóhelyeken ingyen megtöltik friss vízzel a kulacsodat.Júliusban a Plastic Free July nemzetközi mozgalomhoz csatlakozva a Felelős Gasztrohős Alapítvány a Humusz Szövetséggel és a Refillel közösen műanyagmentes életre buzdít benneteket.

Tarts velünk és éld át a #plasticfreedom élményét! Júliusban a Plastic Free July, nemzetközi mozgalomhoz csatlakozva a HuMuSz és a Refill - Töltsd újra közreműködésével a műanyagmentes életre buzdítunk! Vidd magaddal Te is a kulacsod, palackod és töltsd újra, egy újabb palack vásárlása helyett. Ebben segítenek a részt vevő Fenntartható Vendéglátóhelyek és még számtalan Refill pont, ahol örömmel újra töltik neked vízzel kulacsod, palackod. A teljes lista a www.refill.hu oldalon látható. Keresd a Refill logót az ajtókon is! A hónap során megtudhatod, hogy miért fontos a PET palack mellőzése, felmérheted tudásod a témáról kvízünkkel és Magyarország első Kulacs Szépségversenyére is benevezheted kulacsod.

 
  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!