2018. június 24., vasárnap - Iván

Nyári promóciós játékot indít a Pöttyös

turorudiAz idén 50. születésnapját ünneplő Pöttyös promóciós játékot indított, amelynek időtartama május 7-től július 15-ig tart. A játék népszerűsítésére kampányt is indított a márka. „Minden 5. nyer vagy sorsjegyes kódot rejt!” elnevezésű játékot indított a Pöttyös. Az országos promócióban részt vesz minden Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, illetve Guru termék is.

A címben foglaltak szerint minden 5. termékkel egy 30 grammos natúr Túró Rudit nyerhetnek a szerencsések, ha a csomagolásban a TURO RUDI felirat szerepel. Ha ennek helyén a vásárló egy 9 számjegyű kódot talál, azt feltöltheti a Pöttyös weboldalán (regisztrációt követően) további nyereményekért.

A promóciót tévében, citylighton, digitális bannereken, a Youtube-on, Facebookon, POS-eszközökön és influencerekkel fogják népszerűsíteni. Alább a tévészpot és a citylight kreatívja látható.

Tovább a teljes cikkre: Nyári promóciós játékot indít a Pöttyös

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!