2018. szeptember 22., szombat - Móric

Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak

valentin depostoreSúlyzókészlet, csokoládé, nyakkendő vagy egy könyv? Az idei Valentin-napra sokkal jobb ajándékötletet kínálunk férfiak számára! Ajánlatunkkal a praktikus és esztétikus szépségápolási termékek illetve a szórakoztató elektronikai termékek kedvelői számára nyújtunk inspirációt.

 

1. ajánlat: Praktikum és esztétikum egy ajándékban

Mit szólna, ha 2 az 1-ben ajándékot vásárolna, ahol nemcsak a termék 2 funkciós, hanem ön is 2 legyet üthet egy csapásra? Ha nem szereti a borostát, és a párja sem rajong a reggelenkénti borotválkozásért, lepje meg Philips Nedves és száraz elektromos borotvával, mindkettőjük örömére! Ez a precíz, kifinomult készülék sima siklást biztosít a bőrön, kíméletessé téve a borotválkozást! A Philips első osztályú kezelést nyújt az érzékeny bőrnek: SkinGlide gyűrűk, GentlePrecisionPRO pengék, tisztítókefe és szakállformázó, SmartClean rendszer – mindez egy készülékben! A súrlódás elleni bevonattal ellátott SkinGlide gyűrűk a készüléknek sima csúszást biztosítanak. A továbbfejlesztett, bőrvédő technológiával kialakított vágórendszert úgy tervezték, hogy csak a szőrszálakat vágja el, a bőrt ne. Az 5 irányban mozgó, rugalmas fejek kisebb erőkifejtés mellett is követik az arc körvonalait. Kényelmes száraz vagy frissítő nedves borotválkozás az Aquatec segítségével– ahogy tetszik! Utazáshoz is kiváló, hiszen az akkumulátor 50 perc vezeték nélküli borotválkozást biztosít.

Szeretné részletesen megismerni a Philips Nedves és száraz elektromos borotvát?Ű
Termékajánlatért és részletekért kattintson ide!

Más ötletek:
TvBorotvaElektronikai cikk

2. ajánlat: Széles vásznú kedvesség

Szeretné kifejezni szeretetét és megbecsülését férje, élettársa vagy barátja felé? A 2017-ben nagy népszerűségnek örvendő SAMSUNG Ultra HD Smart LED televízióval biztosan sikerül! Kiváló képminőség a 4K felbontásnak köszönhetően, élénk színek, nagy képméret, minden szögből esztétikus kialakítás, kiváló technikai jellemzők, és ár-érték arányban talán a legjobb választás. Sportesemények, vagy egy izgalmas esti film egyaránt nagy élményt nyújthatnak, ha ezen a készüléken tekintik meg!

Szeretné részletesen megismerni a SAMSUNG Ultra HD Smart LED televízió?
Termékajánlatért és részletekért kattintson ide!

További ötletek:
Tv, Borotva, Elektronikai cikk

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!