2018. április 20., péntek - Konrád, Tivadar

"Let's Play" - Megújul a Duna Plaza

dunaplazaA felújítási munkálatokat egy time-laps kamera rögzíti, amely segítségével hamarosan, a látogatók is bepillantást nyerhetnek, hogy mi történik a kulisszák mögött. Addig is egy rajzos video szemlélteti, hogy mire is számíthatnak a vendégek, ha néhány hét múlva a Duna Plaza-ba látogatnak. Az ideális körülmények megteremtésében nagy szerepet kap majd a Costa Coffee itt kialakítandó kávézója is.

 "Let's Play" - egyre több helyen tűnik fel mostanában újra és újra a pláza új szlogenje. A játékhoz pedig térre is szükség van, ezért kerül sor a Duna Plaza másfél évtizedes történetének legnagyobb átalakítására, amit követően a földszinten egy tágas tér várja majd a bevásárlóközpontba érkezőket, amely promóciók és a plaza saját rendezvényeinek is egyaránt színtere lesz.  A munkálatok június elsején kezdődtek meg és várhatóan nyár végével fejeződnek be.

"Egy olyan beruházás valósul meg, mely mind értékében, mind jelentőségében az egyik legnagyobb a bevásárlóközpont történetében" - mondta el Polgári Noémi, országos marketing vezető. "Nem csekély feladat, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy mind bérlőink, mind látogatóink megelégedésére szolgálnak majd az új belső terek."

(Forrás: news4business.hu)

 

  • 1
  • 2
  • 3