2017. augusztus 21., hétfő - Sámuel

Külföldi szakvásárok, kiállítások

videkfejlesztesA régió legnagyobb és legjelentősebb szakkiállítása és vására, amelyen Szlovénia, Ausztria, Horvátország és Magyarország, mint a régió gerincét képező országok mellett szélesebb körből is érkezenek kiállítók és szakmai látogatók, potenciális vásárlók.A kiállítás három főbb szakmai csoportra oszlik:

comfortex 170Három kiállítás egy fedél alatt az ősz első napjaiban! A Cadeaux kiállításon (300 kiállító) kézzel készült ajándékok, asztaldekoráció, játék, virág, emléktárgyak, ajándéktárgyak, reklámajándékok, képek és keretek várják a nagyérdeműt. A Comfortex-en (110 kiállító) a lakberendezés tervezői, gyártói és nagykereskedői a legújabb trendekkel és ötletekkel látják vendégül a látogatókat.

oils fats2017. szeptember 11-15. között kerül Münchenben megrendezésre az oils + fats kiállítás, mely az olajok és zsírok technológiai és innovációs nemzetközi szakvására. Az esemény 5 napos keresztül tart. Az oils + fats Európa egyedülálló állati, növényi olajok és zsírok technológiai és innovációs szakvására, ahol új trendek, innovációs ötletek várják Önt.

2017. szeptember 11-15. között rendezik meg Münchenben a drinktec kiállítást, amely az ital- és folyékony élelmiszergyártás-technológia világvására. A szakma döntéshozóinak nemzetközi találkozóhelye, amely kitűnő kapcsolatteremtési lehetőséget kínál. 2013-ban 76 országból 1.433 kiállító és 183 országból 66.886 látogató jött el.

desi logoA világ egyik legnagyobb kétévente megrendezésre kerülő védelmi és biztonságtechnikai szakirányú kiállítása. Ami összehozza a teljes ellátási láncot a biztonság jegye alatt, beszállítók, fő vállalkozók, az iparág minden tagja, együtt egy páratlan méretű rendezvényen. Az előző eseményen, 2015-ben 34.038 látogató kereste fel a 42 különböző ország 1.683 kiállítóját.

medcareAz előző kiállításon debütáló, kétévente megrendezésre kerülő kórházi és járóbeteg-ellátás témájú szakkiállítás sok éven át Pflege + Homecare néven volt ismert. A koncepció- és névváltást az egységes betegellátás megvalósítása indokolta. Így a klinikai kezelést követő, a klinikán kívüli, azaz otthoni, és/vagy járóbeteg ellátás a piaci igényekhez és betegelvárásokhoz igazítható.

exporeal2017logoImmár 20. alkalommal, 2017. október 4-6. között a müncheni vásárterületen kerül megrendezésre az EXPO REAL, amely nemzetközi ingatlan- és beruházási szakvásár. 1998 óta a vásár minden évben három napra vendégül látja a szakma egészét, így a nemzetközi ingatlan- és befektetői piac nélkülözhetetlen találkozóhelyévé vált.

bondexpoNémetország egyik legnagyobb ipari ragasztástechnológia szakvására a BondExpo, melyet egy időben és helyszínen, a stuttgarti impozáns, új, repülőtér szomszédságában található vásárterületen rendeznek meg a MOTEK szereléstechnikai és automatizálás témájú kiállítással. Mindkét kiállítást informatív kísérőprogramok gazdagítják a hagyományos vásári jelenlét és B2B mellett.

msv logoA Brnói Vásárvárosban megkezdődtek a vásári év fénypontjának előkészületei. Az immáron 59. Nemzetközi Gépipari Vásárt idén október 9. és 13. között rendezik egy időben és azonos helyen az ENVITECH és a Transport a Logistika vásárokkal. A seregszemle fő témája ismét az Ipar 4.0 – a negyedik ipari forradalom.