2017. október 21., szombat - Orsolya

Külföldi szakvásárok, kiállítások

aplusaIsmét Düsseldorfban találkoznak a világ minden tájáról érkező munkavédelmi és biztonságtechnikai szakemberek, a munkahelyi biztonság és a foglalkozás-egészségügy – az egyéni védőfelszerelések és az üzemi biztonság vezető nemzetközi vásárán. Az előző kiállítás számokban: 1.887 kiállító 57 országból, 65.000 látogatót vonzott.

designersopenEz év októberében a kiállítás ismét a Kongresshalle Zoo Leipzig területén és késő estig tartó nyitvatartással kerül megrendezésre. A szervezők várják a design iránt elkötelezett designereket, gyártókat, kereskedőket a D/O Interior&Furniture, a D/O Fashion&Accessories, D/O Research&Industry, D/O Graphic, valamint D/O Architecture témakörökben.

maintain2017. október 24-25. között rendezik meg Münchenben a MAINTAIN-t, az ipari karbantartás nemzetközi szakvásárát és konferenciáját. A tematika rendkívül széles körű, mely többek között a következő témaköröket foglalja magában: intelligens IT megoldások és szolgáltatások; mérés- és ellenőrzéstechnika; karbantartói szolgáltatások; karbantartás és helyreállítás...

woodtecA WOOD-TEC a Cseh Köztársaság legjelentősebb nemzetközi fafeldolgozó-ipari szakvására. Az idei vásár kiemelt témaköre a bútorgyártásban használt fafeldolgozó gépek lesznek. A 2015-ben rendezett WOOD-TEC 20 országból 297 kiállítónak adott otthont, míg a látogatók száma az eddigi 10 ezres határt túllépte további 700 szakemberrel.

medicaA Düsseldorfi vásárváros évente ad otthont a világ egyik legnagyobb orvostechnikai szakvásárának, a MEDICA-nak, valamint a COMPAMED-nek, az orvostechnikai beszállítók vezető szakvásárának. A 2016. év statisztikája: 5.100 kiállító mutatta be az ambuláns és fekvőbeteg-ellátás hatékonyságának és színvonalának növelését szolgáló új termékeit, szolgáltatásait.

productronica22. alkalommal, 2017. november 14-17. között kerül a Müncheni Vásárterületen megrendezésre productronica kiállítás, amely az elektronikai fejlesztések és gyártások nemzetközi szakvására. A productronica a világ egyik vezető nemzetközi vására az innovatív elektronikai gyártás területén, illetve nemzetközi találkozóhelye az egész iparágnak.

sicherheitIdén 21. alkalommal kerül megrendezésre a Sicherheit szakkiállítás 2017. november 14-17. között. A rendezvény keretén belül párhuzamosan tartandó kongresszus a már megszokott módon a szakma aktuális problémáira keres megoldásokat. Az előző 2015. évi kiállításon 200 kiállító 10.000 látogatót vonzott Zürichbe.

milipol2017Kétévente a párizsi Nord Villepinte vásárközpontban kerül megrendezésre a biztonságtechnika egyik legfontosabb nemzetközi seregszemléje, a MILIPOL. A rendezvényen a kiállítók a legújabb fejlesztéseiket, technikai újdonságaikat és ágazat specifikus eszközeiket, rendszereiket mutatják be. Az előző kiállításon a világ 55 országából érkezett 949 kiállító mutatkozott be 143 ország látogatójának és 358 újságírónak.

free2018. február 21-25. között kerül megrendezésre Münchenben a f.re.e utazás- és szabadidő-kiállítás. A f.re.e Németország egyik legjelentősebb élményvására a szabadidő és az utazás területén. Legutóbb, 2017-ben 135.000 látogató érkezett, valamint 65 ország több mint 1300 kiállítója mutatkozott be.