2018. július 18., szerda - Frigyes

Külföldi szakvásárok, kiállítások

traktorA régió legnagyobb és legjelentősebb szakkiállítása és vására, amelyen Szlovénia, Ausztria, Horvátország és Magyarország, mint a régió gerincét képező országok mellett szélesebb körből is érkezenek kiállítók és szakmai látogatók, potenciális vásárlók.

videkfejlesztes1A 46. Alkalommal megrendezésre kerülő „Inform” Általános Gazdasági vásáron több mint 370 kiállítóval találkozhatnak a szakmai érdeklődők, mely közel 150.000 látogatót vonzott 2015-ben. A vásár 2018-ban is változatos tematikával, közönségprogramokkal, szakmai rendezvényekkel várja a kiállítani vágyó cégeket Felsőőrön.

agromalimexpoNyugat-Románia legjelentősebb és szakmailag legszínvonalasabb szakkiállításán a romániai székhelyű cégek mellett évek óta jelentős a magyar kiállítók részvétele. A kiállítást a több mint 160.000 lakosú Arad Ipari Parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban 29. alkalommal rendezik meg.

ambAz  AMB  Németország  legnagyobb  nemzetközi  fémipari  és  fémmegmunkálási szakkiállítása, mely kétévente kerül megrendezésre. Bemutatásra kerülő tematikák:fémmegmunkálás, preciziós szerszámgyártás, forgácsolás, fúró-,  maró-,  köszörűgépek,  megmunkáló  központok,  egyéb  gépek  és  berendezések, vezérléstechnika, robotok, részegységek, minőségbiztosítás, stb.

fachpak2018 őszén nyitja meg kapuit a megújult nemzetközi csomagolástechnikai szakvásár, a FachPack. A kínálat új szétválogatása és átcsoportosítása áttekinthetőséget és könnyű tájékozódást ígér kiállítóknak és látogatóknak egyaránt. A FachPack az elkövetkező évben a szakma aktuális témáit dolgozza fel, impulzust ad és vitákra ösztönöz...

mvsA Brnói Vásárvállalat legnagyobb és legjelentősebb vására kiváló formában ünnepli évfordulóját. A cseh gazdaság virágzik, az iparág teljes sebességgel dolgozik, és a vállalatok óriási érdeklődést mutatnak az MSV iránt. A Brnói Vásárvárosnak egy további teljes csarnokra lenne szüksége ahhoz, hogy minden kiállítói igénynek eleget tudjon tenni.

Az EXPO REAL nemzetközi ingatlan- és beruházási szakvásárt 2018. október 8-10. között rendezik meg Münchenben, amely az ingatlan- és befektetői piac nélkülözhetetlen találkozóhelye. Néhány lépésnyire egymástól itt megtalálható az ingatlanipar teljes értékesítési folyamata is: a fejlesztéstől, a finanszírozáson, a megvalósításon át a marketingeszközök bemutatásáig.

aluminiummesseA Világ legnagyobb alumíniumipari szakkiálítása. Tematika: nyersanyagok, félkész termékek, speciális alkalmazásokhoz gyártott aluminium, felületmegmunkálás, hegesztés, könnyűszerkezetek és újrahasznosítás, felszerelések, gépek, szerszámok, szolár technológiában használt aluminium, szolgáltatások

sialTöbb mint 50 évvel ezelőtt a Salon International de l’Alimentation (SIAL) azzal a céllal jött létre, hogy a világ premier élelmiszerszakkiállítás-hálózatává váljon. 2018 októberében a SIAL Paris újra bebizonyítja majd, hogy ez a kétévente megrendezésre kerülő szakvásár valóban az élelmiszeripar első számú eseményei közé tartozik...

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!