Nyomtatás

Portfolio Private Health Forum, 2019. november 6.

2019-06-11 1051

2019 az átmenet éve az egészségügyben. A kormány asztalán egyszerre több, az egészségügy átalakítását célzó javaslat fekszik, most dől el, mekkora lendülettel vágnak bele a munkába. Emellett felpörög a soha nem látott méretű fővárosi egészségügyi fejlesztés. Közben a magánegészségügyi szektor konszolidációja zajlik,...

...megjelent a holdingszerű terjeszkedési modell, azonban kérdés, hogy merre folytatódhat tovább, a nagyobb, célkeresztbe kerülő szereplők száma ugyanis véges. Ezzel párhuzamosan a betegek magánegészségügyi szektor felé áramlása megállíthatatlan, és ez lecsapódik a kapacitások kihasználtságában és a szűkös munkaerőpiacban. Az idei év átmeneti abban a tekintetben is, hogy már csak ebben az évben volt érvényes az egészségügyi biztosítások kedvező adózása, ha a döntéshozók nem lépnek, 2020-tól új világ jön. Mennyire felkészültek erre a helyzetre a szolgáltatók, a finanszírozók, a betegek és a szektort kiszolgáló háttéripar?

Időpont: 2019. november 6.
Helyszín: Marriott Hotel
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek