Nyomtatás

Új üzleti modellek, 2019. május 30.

2019-05-16 391

piacesHatékonyságpörgetés a nyerő. Váltson erőforrás-kímélő, hatékonyságot gyorsító üzleti modellekre! A cég versenyképessége és az élhető bolygó megmaradása a tét! Csak ezen a konferencián megszerezhető új tudás az élenjáróknak! Miről szólunk? A régi üzleti modelleket gyorsan felejtsük el! S nem divatból. Az energiát, nyersanyagot, emberi erőforrást pazarló szemléletet...

...egyik pillanatról a másikra felváltotta a hatékonyságpörgetés.

A hatékonyság ma egyet jelent a nyersanyagkímélő, hulladékot újrahasznosító, automatizált, nulla karbonkibocsátásra törekvő, összefogáson, megosztáson alapuló, értéktermelő, munkaerőt kiváltó működéssel. Ezt csak egy módon lehet: rohamos tempójú technológiai fejlesztéssel. Ha szerencsénk van, élhető marad a bolygónk is.

Azért a ma leghatékonyabb és versenyképes új gazdasági formációkat is a kőkemény üzleti érdekek hívták életre. De mégis van egy vonulat, a környezeti értékek újrateremtéséhez hozzájárulás, ami nem elhanyagolható, nagyon is emberi motiváció. Mindenki jól jár!

Előadóink, a modelleket jól ismerő, gyakorló szakemberek segítségével ismerjük és értsük meg a már világtrenddé vált új üzleti modellek mechanizmusát, gondolkodásmódját! Váltsunk időben!

Időpont: 2019. május 30.
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171.
További információk: piacesprofit.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek