Nyomtatás

Munkahelyi játszmák sikeres kezelése, 2019. március 22.

2019-02-12 834

jatszmakA cég eredményessége, a vezetők, munkavállalók hatékonysága nagy mértékben függ attól, hogy milyen a légkör az adott szervezetben. A szervezeti kultúra fejlesztésében kiváló eredményeket lehet elérni azzal, ha a szereplők - vezetők és munkatársak - tudatosabban alakítják kommunikációs és viselkedési szokásaikat.

A workshopon bemutatjuk, hogyan lehet megteremteni a teljesítményt támogató szervezeti kultúra alapjait, illetve eredményesebbé tenni az együttműködést, és ezzel fokozni a hatékonyságot.

A képzés célja, hogy a résztvevők a tranzakcióanalízis (TA) alapjainak elsajátítása után eredményesebben tudjanak kommunikálni és együttműködni, és jobban koncentráljanak az érdemi munkavégzésre, a csapatuk vezetésére. A cél nem a játszmamentes működés, hanem a játszmák iránti érzékenység kialakítása. Mindez segít a jó munkahelyi légkör és a zökkenőmentes kapcsolatok megteremtésében és fenntartásában.

Időpont: 2019. március 22.
Helyszín: Budapest, Star City Hotel
További információk: menedzserkepzokozpont.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek