2018. november 14., szerda - Aliz

Ismét szakmai estet szervez a MaReSz

mareszSzeptemberben közgyűlést tart és újabb Event Hub szakmai estet szervez a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz). Szeptember 18-án, kedden 16 órától, az újonnan nyitó Société Budapest rendezvényközpontban (1051 Budapest, Sas utca 15.) tartja éves közgyűlését a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz).

A közgyűlést követően, 17 órától ismét megrendezik Event Hub nevű szakmai networking találkozókulat, melyre bárki jelentkezhet.

Az Event Hub esten ezúttal a rendezvénygasztronómia lesz a fókuszban. A résztvevők kulisszatitkokat hallhatnak a Bocuse d'Or szakácsverseny európai válogatójáról és a nemzetközi gasztronómiai trendekről, továbbá megismerkedhetnek a MaReSz szervezésében megvalósult „International Catering Cup” verseny magyar döntőjének nyerteseivel is, akik 2019 januárjában elsőként képviselik hazánkat nemzetközi rendezvénygasztronómiai versenyen. Ehhez kapcsolódóan, az Event Hub résztvevői bepillantást kapnak majd a nemzetközi rendezvénygasztronómiai elvárásokba és a felkészülési folyamatba.

A szakmai esten a Société Rendezvényközpont is bemutatkozik.

A részvétel az Event Hub szakmai esten MaReSz tagoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nem MaReSz tagoknak 4000 forint, mely a helyszínen fizetendő. A regisztrációkat szeptember 14-ig az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várják a szervezők.

(Forrás: kreativ.hu)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu