2018. szeptember 22., szombat - Móric

Médiadesing Verseny, 2018. szeptember 14-ig

internetA verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. A versennyel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a média világában mennyire fontos a szerepe a felületek vizuális összképének, dizájnjának.

Pályázók köre

Pályázhatnak Magyarországon bejegyzett cégek, illetve egyéni alkotók nevezéseit is várjuk. Pályázatot nyújthat be bármely magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja vagy felsőfokú tanulmányokat folytató diák vagy diákok csoportja.

Nevezési feltételek 2017. szeptember 15. és 2018. szeptember 20. között létrejött vagy aktív weboldalakkal és alkalmazásokkal, ebben az időszakban futó tévéműsorokkal, illetve az ekkor megjelent printanyagokkal lehet nevezni.

Kiemelt kategória 2018-ban

2018-ban is kiemelünk egy kategóriát, idén ez a Televízió. Mind a televíziós produkciók, főcímek, vizuális és hangeffektek, animációk, stúdióberendezések és műsorbeharangozókat mindkét főkategóriában várjuk.

Nevezési díj

24 000 Ft + áfa / nevezés  (bruttó: 30 480 Ft)

Televízió kiemelt kategória: 18 000 Ft + áfa / nevezés  (bruttó: 22 860 Ft)

Média-portfólió: 29 000 Ft + áfa / nevezés  (bruttó: 36 830 Ft)

Diák: 3 900 Ft (bruttó) / nevezés (releváns, szakirányú hallgatói jogviszonyigazolással)​

​A versenyre való regisztráció a nevezési díj elfogadásának, megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után.

A nevezéshez szükséges:

1. Kitöltött és elküldött nevezési űrlap.

2. Beküldött munkák a megfelelő formátumban és terjedelemben.

A print kiadványokat a következő címre várjuk:

Professional Publishing Hungary Kft.
Mediadesign verseny
1037 Budapest, Montevideo u. 3/b

További információ: mediadesign.kreativ.hu

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!