Nyomtatás

Pakk Csomagolásdizájn-verseny, 2018. május 25-ig

2018-04-18 921

pakk csomagolasA verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. A verseny kiíróinak célja a csomagolásdizájn fontosságának tudatosítása, a szakma és a szélesebb olvasóközönség figyelmének ráirányítása arra, hogy a minket körülvevő fogyasztói világban különösen fontos szerepe van a termékek vizuális kialakításának.

Pályázók köre

A Pakk Csomagolásdizájn-versenyre pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, illetve tervezői tevékenységet folytató magánszemély. Pályázatot nyújthat be bármely magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja vagy felsőfokú tanulmányokat folytató diák vagy diákok csoportja.

Nevezési feltételek

Olyan munkákat várunk, amelyek 2016. január 1. és 2018. május 25. között kerültek kereskedelmi forgalomba Magyarországon (kivéve a terv/koncepció kategóriában).

A versenyre korábban benevezett munkák újra nem nevezhetők!

Az egy termékcsaládba tartozó, de eltérő formátumú/méretű termékeket egy-egy kategórián belül lehet külön-külön és egyben, termékcsaládként is nevezni. Utóbbi esetben az elbírálás során a zsűri a teljes portfóliót egy nevezésként veszi figyelembe.

Kiemelt kategória 2018-ban

2016-tól minden évben kiemelünk egy kategóriát, amely idén a Tejtermékek kategóriája lesz. Ezen kategóriába bármely tejterméket előállító cég kedvezményesen nevezhetnek.

Nevezési díj

29 900 Ft + áfa / nevezés, a harmadik nevezés után 24 900 Ft + áfa / nevezés (kivéve termékcsalád nevezésekor, amit egy nevezésként regisztrálunk).

Tejtermékek kategóriában 9 900 forint + áfa / nevezés

Diákok és hallgatói csoportok részére a nevezési díj bruttó 3900 forint / nevezés, hallgatói jogviszony igazolással.

A nevezési űrlap alapján kiállított átutalásos számlát e-mailben küldjük a nevezéskor megadott e-mail címre. Amennyiben a nevezési díj nem érkezik be június 1-ig, a pályamunka nem kerül a zsűri elé elbírálásra.

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft-vel szemben.​

További információ: pakk.kreativ.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek