2018. október 19., péntek - Nándor

Beszédépítés és előadói technikák - 3 napos tréning, 2018. május 23.

kommunikacioA prezentációd a legnagyobb lehetőség arra, hogy másokkal megoszd az üzeneted és cselekvésre inspirálj. Mégis általános hiba, hogy az előadások megragadnak az információk tényszerű közlésénél. Emiatt hatnak sokszor az évértékelők, a döntés-előkészítő elemzések és a heti meetingeken elhangzó beszámolók monoton monológoknak.

Ráadásul az így átadott tudás nem marad meg és nem is hasznosul – akármennyi munkát is fektetett bele előzetesen az ember.

Ha te is szeretnél hatásosan prezentálni és ezáltal része lenni a vállalati döntéshozatali folyamatoknak, cselekvésre ösztönözni a csapatodat vagy a vezetőidet, akkor olyan kommunikációs eszközökre van szükséged, amik túlmutatnak a tényszerűségen. 

Mi lenne, ha az információ helyett az üzenet vezetné a beszédedet? 

3 napos beszédépítés és előadótechnika tréningünkön megtanítjuk, hogyan találjuk meg mondandónk fő- és al-üzeneteit, ebből hogyan és milyen technikák bevonásával építsünk szöveget, hogyan adjuk elő, hogy emlékezetes módon jusson el üzenetünk hallgatóságunkhoz.

További információ: konferencia.hvg.hu

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!