2018. október 19., péntek - Nándor

Hatékony motiváció, 2018. május 16.

meditacioA legnagyobb pazarlás, ha veszni hagyjuk a csapatunkban rejlő tudást. Vezetőként legfőbb kihívásunk: megtalálni az átfedést munkatársaink elkötelezettsége és a cég üzleti kihívásai között. Kizárólag elkötelezett munkatársakkal érhető el tartósan kiváló eredmény, akik többet tesznek a kötelező feladatoknál, hiszen tudásuk legjavát akarják nyújtani. 

A legtöbb tulajdonos és cégvezető álma, hogy kollégái ugyanazt az elhivatottságot és motivációt érezzék a munkahelyi feladatokkal kapcsolatban, mint ő, a tulajdonos vagy a vezető. Ugyanakkor munkatársaink gyakran csak kölcsönveszik a feladatokat: dolgoznak velük, majd visszaadják. Pedig fontos lenne, hogy "megvegyék", sajátjuknak érezzék a problémát és a megoldást egyaránt. Elkötelezettségük növelése hosszú távon a szervezeti teljesítmény növekedésével járna.

Mi mozgósítja a belső erőnket? Mi indít bennünket cselekvésre? Miért vesződünk hálátlannak tűnő feladatokkal? Hogyan vagyunk képesek akár éveken keresztül ugyanazt a munkát kiválóan végezni? 

Az emberi motiváció jóval összetettebb terület, mint ahogy elsőre gondolnánk. Sokszor a legkézenfekvőbbnek tűnő és megszokott megoldások, mint az anyagi ösztönzés egyáltalán nem vezetnek sikerre. De akkor mégis mi?

A szemináriumunkon sorra vesszük azokat a vezetői eszközöket, amikkel akaratlanul is nap mint nap letörjük kollégáink lelkesedését és olyan eszközöket kínálunk helyettük, amikkel a képesek lehetünk eredményorientált munkakörnyezetet kialakítani, ahol hosszú távon tudjuk önálló, kreatív, alkotómunkára ösztönözni munkatársaikat.

Időpont:  2018. május 16.
Helyszín:  BMC - Budapest Music Center
Információ: konferencia.hvg.hu

 (Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!