Nyomtatás

Magyar Marketing Fesztivál, 2018. január 25.

2018-01-05 1598

marketingfesztivalÜzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak! Készülj fel velünk Te is a 2018-as év kihívásaira, ismerd meg a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat! Ötödik alkalommal nyitja meg kapuit az ország legnagyobb, év eleji, kimondottan üzleti és marketing-trendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája.

Ajánljuk kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, marketing és üzleti döntéshozóinak, értékesítőinek.

A jubileumi Marketing Fesztivál a látogatók visszajelzései alapján teljesen megújult: * Dupla hosszúságú, plenáris előadások (40 perc) * exkluzív előadások esettanulmányokkal *dupla hosszúságú szünetek.

Tölts csupán 1 napot azzal, hogy felkészülsz a 2018-as év üzleti és marketing újdonságaira, változásaira. Itt megtanulod, hogy 2018-ban mi éri el a célközönséged ingerküszöbét, mely kommunikációs módszerek, csatornák és eszközök működnek majd és melyek nem.

Vegyél részt 14 TOP-előadáson, találkozz 14 TOP-előadóval, akik saját szakmájuk legsikeresebb képviselői. Hallgasd meg a kerekasztal három résztvevőjét, akik mindannyian milliárdos forgalmú céget vezetnek! Az általuk megosztott tapasztalatok megfizethetetlenek, s egy új év elején vállalkozásod számára sorsdöntőek lehetnek. Építs kapcsolatokat a szervezett networkingen és gyűjts két óra alatt annyi partnert, amennyi akár egész évre is elegendő lehet! Ha pedig mindez nem lenne elég, sétálj egyet a 40+ standos szakkiállításon, találkozz innovatív kiállítókkal, ismerd meg a legújabb termékeket, szolgáltatásokat, amelyekkel idén is maximalizálhatod hatékonyságod és profitod. 2018-ban is: VIP terem + "Milliárdosok klubja" - azaz inspiráció-bomba három, milliárdos forgalmú cég vezetőjétől!

Gyere el, mert a konkurensed biztos ott lesz!

Időpont: 2018. január 25.
Helyszín: Budapest Lurdy Ház
Információ: www.marketingfesztival.hu

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek