2018. október 21., vasárnap - Orsolya

Béren kívüli juttatások rendszerének változásai, 2017. november 21.

cegesautoA jó cafetéria rendszer 2018-ban is alkalmas a munkavállalók motiválására. HR-esek, bérszámfejtők és könyvelők számára ajánljuk konferenciánkat, ahol minden fontos jogszabályi változásról, a jövő évi cafetéria lehetőségről tájékoztatjuk résztvevőinket. 

 ELŐADÓINK:
DR. ANDRÁSI JÁNOSNÉ adószakértő
KARDOS GYÖRGY ügyvezető igazgató, Bonus-Cafetéria Kft.

TÉMAKÖRÖK: A cafeteria és a személyi jövedelemadó kapcsolata - Milyen juttatások szerepelhetnek a cafeteriában - Béren kívüli juttatások - Pénzbeli juttatás - SZÉP kártyára utalt összeg - Éves és rekreációs keretösszeg - Béren kívülinek nem minősülő, egyes meghatározott juttatások - Étkezési juttatás - Kifizetőt terhelő adó mellet adhatóként nem nevesített juttatások - Önkéntes pénztári hozzájárulás - Üdültetés - Iskolai rendszerű képzés - Adómentes lehetőségek - Mobilitási célú lakhatási támogatás - Vissza nem térítendő lakáscélú támogatás - Munkáltatói lakáscélú kölcsön - Bölcsődei, óvodai szolgáltatás, ellátás - Sportrendezvényre szóló bérlet, jegy formájában adott juttatás - A kifizető által fenntartott sportlétesítmény használatának biztosítása - Kulturális szolgáltatás - Egyéb, a cafeteriában jellemzően nem szereplő juttatások - Hivatali, üzleti úthoz adott juttatás - Reprezentációnak nem minősülő eseményeken, rendezvényeken nyújtott szolgáltatások - Csekély értékű ajándék - Reprezentáció, üzleti ajándék - Üzletpolitikai célú juttatások - Az adó alapja, bevallása - A Cafeteria rendszer lehetséges forrásai - Hatékony tervezés, optimális keret és választéklista kialakítása - A munkavállalók tájékoztatásának fontossága - Nyilatkoztatás, komplex működtetés megfelelő informatika háttérrel - Munkaerő piaci problémák kezelése béren kívüli juttatásokkal - Kedvezőbb feltételekkel adható jövőre az albérlet támogatás - Változik az életbiztosítások adózása, 2018-tól csak cafeteria rendszerben adható - Módosulnak a bér és a juttatások terhei -  KONZULTÁCIÓ

Időpont:  2017. november 21.
Helyszín:  Hotel Hungária City Center****
Információwww.dobbantoprogram.hu

 (Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!