2018. szeptember 18., kedd - Diána

Sprint - ötlettől a döntésig - 2017. november 13.

sprintHa a számtalan félbemaradt vagy elhalt projekt kapcsán ismerősek a kifogások: nincs pénz, nincs csapat, nincs idő, nincs vezetői döntés és támogatás, akkor ideje utánanézni, mit csinálnak másként azok, akik eredményesek a piacon. Az elmúlt évtizedben sokan kísérleteztek olyan módszerekkel, amelyek a végletekig fókuszálják...

.. és ezáltal időben és költségben is minimalizálják egy új termék, szolgáltatás vagy funkció kifejlesztésének tervezését, prototipizálását és a valódi felhasználói reakciók begyűjtését. A megoldás tanulható, csak követni kell a bevált receptet. 

A sprint módszertant az ígéretes startupokat felkaroló kockázatitőke-befektető, a Google Ventures csapata dolgozta ki. A céljuk az volt, hogy a befektetésre kiszemelt vállalkozások számára olyan eszköztárat adjanak, amivel azok figyelmüket a legjobb ötlet kiválasztására és mielőbbi kipróbálására fókuszálhatják. A sprint kiváló lehetőség számukra, hogy felmérjék, jó úton járnak-e, mielőtt további kockázatokat vállalnának a termékük gyártásával és piaci bevezetésével. 

„Először megrendelőink számára tartottunk webes és mobilalkalmazás-fejlesztési projektek elején sprint workshopokat annak reményében, hogy utána jobb terméket tudunk fejleszteni számukra. Mi is meglepődtünk, hogy hajlandók voltak a legfontosabb embereiket  több napra “beáldozni”, akik kikapcsolt telefonokkal, kattogó aggyal és kipirult arccal végigdolgozták a hetet. Néhány alkalom után kialakult bennünk az a meggyőződés, hogy csak így van értelme elkezdeni bármilyen fejlesztési projektet.”

Guthy Miklós – Virgo Systems

A szemináriumon áttekintést adunk a sprint módszertanról, majd  valós esettanulmányokon keresztül mutatjuk be azokat a kritikus tényezőket, amelyek nélkül ez az eszköz sem járhat sikerrel.

A résztvevőket bevonjuk egy, a módszertanon alapuló workshopba is, hogy a szemináriumon elsajátított know-how segítségével, csapatukkal új irányba tereljék a cégen belüli stratégiaalkotás, termék- vagy szolgáltatásfejlesztés menetét. 

A résztvevők olyan eszközöket kapnak, amikkel akár már másnap elkezdhetik egy workshop megszervezését saját munkahelyükön is!

Időpont: 2017.november 13.
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Információ: www.konferencia.hvg.hu(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!