2018. december 14., péntek - Szilárda

Sprint - ötlettől a döntésig - 2017. november 13.

sprintHa a számtalan félbemaradt vagy elhalt projekt kapcsán ismerősek a kifogások: nincs pénz, nincs csapat, nincs idő, nincs vezetői döntés és támogatás, akkor ideje utánanézni, mit csinálnak másként azok, akik eredményesek a piacon. Az elmúlt évtizedben sokan kísérleteztek olyan módszerekkel, amelyek a végletekig fókuszálják...

.. és ezáltal időben és költségben is minimalizálják egy új termék, szolgáltatás vagy funkció kifejlesztésének tervezését, prototipizálását és a valódi felhasználói reakciók begyűjtését. A megoldás tanulható, csak követni kell a bevált receptet. 

A sprint módszertant az ígéretes startupokat felkaroló kockázatitőke-befektető, a Google Ventures csapata dolgozta ki. A céljuk az volt, hogy a befektetésre kiszemelt vállalkozások számára olyan eszköztárat adjanak, amivel azok figyelmüket a legjobb ötlet kiválasztására és mielőbbi kipróbálására fókuszálhatják. A sprint kiváló lehetőség számukra, hogy felmérjék, jó úton járnak-e, mielőtt további kockázatokat vállalnának a termékük gyártásával és piaci bevezetésével. 

„Először megrendelőink számára tartottunk webes és mobilalkalmazás-fejlesztési projektek elején sprint workshopokat annak reményében, hogy utána jobb terméket tudunk fejleszteni számukra. Mi is meglepődtünk, hogy hajlandók voltak a legfontosabb embereiket  több napra “beáldozni”, akik kikapcsolt telefonokkal, kattogó aggyal és kipirult arccal végigdolgozták a hetet. Néhány alkalom után kialakult bennünk az a meggyőződés, hogy csak így van értelme elkezdeni bármilyen fejlesztési projektet.”

Guthy Miklós – Virgo Systems

A szemináriumon áttekintést adunk a sprint módszertanról, majd  valós esettanulmányokon keresztül mutatjuk be azokat a kritikus tényezőket, amelyek nélkül ez az eszköz sem járhat sikerrel.

A résztvevőket bevonjuk egy, a módszertanon alapuló workshopba is, hogy a szemináriumon elsajátított know-how segítségével, csapatukkal új irányba tereljék a cégen belüli stratégiaalkotás, termék- vagy szolgáltatásfejlesztés menetét. 

A résztvevők olyan eszközöket kapnak, amikkel akár már másnap elkezdhetik egy workshop megszervezését saját munkahelyükön is!

Időpont: 2017.november 13.
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Információ: www.konferencia.hvg.hu(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu