Nyomtatás

Fenntarthatósági Nap, 2017. szeptember 30.

2017-09-12 662

fenntarthatosagA Fenntarthatósági Nap egy fesztiválkonferencia, ahol a szakmai beszélgetések, a kiállítás és az afterparty fő célcsoportja a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás. Mentés másként. A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol előadásokon az elhangzottakat meg is lehet nézni.

A beszélgetések résztvevőinek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek, média szereplők, stb.) hívunk, akik szerintünk valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren. Nagyon fontos, hogy ezen a rendezvényen ne a feszültség, ne az egymásra mutogatás legyen a fókuszban, hanem a megoldás. Igazán szakmai és pozitív üzenetekre lövünk, és  a témák tekintetében próbálunk az aktuális kérdésekre összpontosítani.

A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol előadásokon az elhangzottakat meg is lehet nézni, tapasztalni. Olyan témák merülnek tehát fel, amiről nem csak beszélni lehet, hanem konkrétan tenni is érte. Akár Magyarországon is.

Időpont: 2017. szeptember 30.
Helyszín: Akvárium Klub
Információ: www.fenntarthatonap.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek