2017. október 21., szombat - Orsolya

Magyar Marketing Fesztivál, 2017. január 26.

marketingfesztivalA tavaly 1200 résztvevővel megrendezett, telt házas konferencia a szervezők szerint minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 4. alkalommal. Az esemény célja a 2017-es év üzleti- és marketing trendjeinek bemutatása, a hazai kkv-üzleti év megnyitása marketing- és kommunikációs szakemberek, cégvezetők és marketing döntéshozók részvételével.

A rendezvényen 15 előadó – az adott szakterület jeles vagy éppen piacvezető képviselője – beszél az előttünk álló évre javasolt marketingeszközökről, -módszerekről, -megoldásokról.

 „A feldolgozott témákat a tavalyi évekhez hasonlóan most is hosszas piackutatás előzte meg annak érdekében, hogy a cégvezetők, döntéshozók és szakmabeliek azt kapják, ami valóban érdekli őket, amit leginkább fejleszteni szeretnének saját cégükben” – fogalmazott Miklovicz Norbert, a marketing esemény főszervezője, a Marketing112 kkv-marketingszakértője.

A tavalyi több mint 40 standos szakkiállítás után újra, jobbnál jobb kivitelezők várják a látogatókat, és ismét lesz üzleti kapcsolatépítő (networking) rendezvény, ahol szakértői segítséggel gyors, moderált üzleti kapcsolatépítésre, kapcsolati tőke megosztására van lehetőség.

Idén is lesz újdonság: a „Milliárdosok klubja”, amely egy kerekasztal-beszélgetés, ahol milliárdos forgalmú, "kicsiből naggyá váló", hiteles, családi cégek vezetői inspirálják tapasztalataikkal a hallgatóságot.

A konferencián idén is kiosztják a Magyar Marketing Fesztivál Díjat annak a szakmai szakértőnek és társaságnak, akik előző évi munkásságukkal nagy hatással voltak a kkv-piac fejlődésére.

Időpont: 2017. január 26.
Helyszín: Budapest Lurdy Ház
Információ: www.marketingfesztival.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5