2018. április 26., csütörtök - Ervin

Konferenciák, tréningek

panelA hatalmas lakáspiaci árrobbanás az elmúlt 3 évben végbement, de mostantól jön az igazi verseny. Az új építésű lakásokat kínáló fejlesztők tömegével jelentek meg a legkülönbözőbb készültségi fokon lévő házaikkal, ami a potenciális vásárlók számára maga a paradicsom, az ingatlanjaikat értékesíteni kívánó cégeknek pedig az „öldöklő” verseny.

fmcgA kétnapos konferenciákon az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáira és kérdésekre keressük a választ. Aktuális szakmai előadások, elismert szakértők, előadók, kötetlen networking, játékok és szórakoztató programok, elegáns vacsora, felejthetetlen buli, wellness és kikapcsolódás különleges balaton parti környezetben!

cegesautoAz emberek szeretnek vásárolni, de nem szeretik, ha valaki el akar nekik adni valamit  - ez a gondolat talán sosem volt annyira igaz az üzleti életben, mint ma. A döntéshozók egyre tudatosabbak, az érvelés egyre nehezebb. Az ügyfél lett az értékesítő legfontosabb konkurenciája. Hogyan lehet valakiből mégis sikeres értékesítő? 

vallaltvezetoVan mit megbeszélniük idén is a magyar gazdaság erős, fejlődőképes vállalatai vezetőinek. 2018  legnagyobb kihívásai:  a gyors technológiaváltások, az új, virtuális szolgáltatások térhódítása, a munkaerőhiány fejlődést veszélyeztető mértéke. 2018 legnagyobb kérdése: mi lesz a gazdasági fejlődéssel 2020 után?

noJó helyen vagyok itt? Létezik igazi boldogság? Család vagy karrier? Újrakezdés? Ezekre, és még több, sokakat foglalkoztató kérdésre keressük a választ az NLCafé Női válaszutak konferencián. Gyere, és hallgasd meg Tari Annamária, Varró Dani, Festy, Pirner Alma, és sok más vendégünk előadását, kerekasztal beszélgetését!

meditacioA legnagyobb pazarlás, ha veszni hagyjuk a csapatunkban rejlő tudást. Vezetőként legfőbb kihívásunk: megtalálni az átfedést munkatársaink elkötelezettsége és a cég üzleti kihívásai között. Kizárólag elkötelezett munkatársakkal érhető el tartósan kiváló eredmény, akik többet tesznek a kötelező feladatoknál, hiszen tudásuk legjavát akarják nyújtani. 

pakk csomagolasA verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. A verseny kiíróinak célja a csomagolásdizájn fontosságának tudatosítása, a szakma és a szélesebb olvasóközönség figyelmének ráirányítása arra, hogy a minket körülvevő fogyasztói világban különösen fontos szerepe van a termékek vizuális kialakításának.

sirhaTöbb éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

hrRendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek.HR Digital Meetup május 18-án. Ne hagyd, hogy elmenjen melletted a világ! A legújabb IT-megoldások HR-esek, cégvezetők számára

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5