2017. október 19., csütörtök - Nándor

Konferenciák, tréningek

googleEgy hónap alatt négy különböző helyszínen tart workshopot a Google Digital Workshop a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködésben a magyar turisztikai ágazat kis- és középvállalkozásai számára. A sorozat célja a digitális kompetenciák fejlesztése, példákat és esettanulmányokat is bemutat majd a workshop sorozat, és az előadók is a turisztikai területről érkeznek majd.

infoterAz idei Infotér Konferencia azt tűzi ki célul, hogy beazonosítsa azokat a teendőket, amelyek hazánk boldogulását szolgálják, és amelyekben az informatikának, az információs társadalom vívmányainak oroszlánrésze van. A gazdaságnak ma már nincs olyan területe, amelyben ne lenne meghatározó szerepe az informatikának.

kaja1Vendéglátás Akadémia a Vendéglátás Magazin szervezésében Gasztronómiai road show az ország négy pontján Ingyenes edukációs workshopra várják a gasztronómiában dolgozó kollégákat: éttermi vezetőket, chéfeket, baristákat és felszolgálókat. Október 10-én Debrecenben és október 19-én Szegeden tartják az országos road show őszi rendezvényeit.

protokollAz ókorban is tudták már, ma mégis hajlamosak vagyunk elfelejteni ezt az egyszerű, de hasznos bölcsességet: „Az emberek kedvező véleménye többet ér a pénznél.” A fenti gondolat első megfogalmazója egy Publilius Syrus nevű aforizmaköltő, aki az első századi Itáliában élt.

szallodaszobaAz előadók olyan szakemberek és szakterületek képviselői, akik abban segítenek, hogy miként lehet a szálláshely szolgáltatás jövedelmezőségét javítani, biztonságos működését fejleszteni. Célunk, hogy a különféle érdekcsoportok találkozhassanak, tulajdonosok, szolgáltatók, ellenzők és teret kaphasson mindegyikük véleménye.

k+fA Piac & Profit  harmadik alkalommal rendezi meg a K+F és Innováció című országos konferenciáját. Minden évben összehívjuk az e témáért felelős kormányzati szervezeteket, intézményeket, a K+F-ben, innovációban érdekelt üzleti szereplőket, külön megszólítva a startupokat és a spin-off-okat, valamint az innovátorokat, feltalálókat, a befektetőket.

konferenciaEljött az idő, amikor már nem lehet nem beszélni róla. És ha csak arról siránkozunk, hogy milyen nehéz és szinte kilátástalan lassan mindenütt az országban a munkaerőhelyzet, azzal egyáltalán nincs kisegítve a hazai vendéglátó- és szállodaipar. Ezért megpróbáltunk olyan példákat hozni most következő Business Klub találkozónkra, amelyek segítséget...

repuloÚjabb jelentős légi szállítási konferencia házigazdája a Budapest Airport: a nemzetközi légi szállítási piac egyszerre három területét összefogó tanácskozásra 300 külföldi szakember érkezett a világ minden tájáról.

hvgfutureMa minden a jövőről szól. Víziókat vázolunk, esélyeket latolgatunk, nagy terveket szövünk és csak remélni tudjuk, hogy sikerül ráéreznünk a jövő trendejire. Nehezíti a dolgunkat, hogy a cégeken belül sincs egységes megértés arról, hogy a technológia változása hogyan fog hatni a piacainkra és arról sem, hogy pontosan mit kellene tenni annak érdekében, hogy a változás nyertesei lehessünk.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5