2018. augusztus 18., szombat - Ilona

Konferenciák, tréningek

etrans3 – 7 konferenciára együttes regisztráció esetén rendkívül kedvezményes előregisztráció! A KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozat immár nyolcadik éve továbbképzésre hívja az elfoglalt vezetőket. Üzleti döntéshozók számára a sikeres üzletvitelükhöz nélkülözhetetlen, naprakész tudásokat, újdonságokat, nyerő üzleti technológiákat, módszereket adunk át a legjobb szakértők segítségével.

epitesz2Az ország önkormányzati és állami főépítészei 1996-tól évente más és más városban rendezik meg a nagysikerű Országos Főépítészi Konferenciát. A 23. találkozónak Kaposvár, a somogyi megyeszékhely ad otthont augusztus 22-24. között a Magyar Főépítészek– Országos Főépítészi Kollégium - Egyesülete, valamint Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezésében.

menteselelmiszerAz Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő üzletága az egészséges életmódot kiszolgáló termelés és kereskedés.

coffeeA budapesti FLOW kávézóban várja „adószakmai konzultációs kávézásra” az utazási irodák munkatársait a nyár folyamán szerdánként Antalóczy Györgyné könyvvizsgáló, adószakértő. szakember arról tájékoztatta lapunkat, hogy a nyár végéig minden szerdán 10. és 15. óra között várja az érdeklődő utazásszervezők és –közvetítők képviselőit

social media nagy1A ti elérési adataitok is folyamatosan romlanak? Szeretnéd megtudni, hogyan használd másként a Social Media felületeit a megváltozott, romló paraméterek mellett, sokkal eredményesebben? Mert még mindig a legolcsóbb hirdetési és marketing felület a Social Media. B2C-ben magasan vezet a Facebook,

ertektözsdeA Kreatív szaklap harmadszor hirdeti meg a business to business kommunikációs versenyt, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói vagy hirdetői oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Várunk a pályázatra trade marketing megoldásokat is.

szervezetfejlesztesA folyamatos átalakulásban lévő, minden sejtjében digitalizált, az új technológiákra épülő szervezet ma a nyerő modell. Olyan, amelyik folyamatos innovációra képes, benne a munkaerő hatékonysága megállás nélkül nő, a legújabb technológiák, módszerek azonnali adaptálására képes.

roumingAz elmúlt három évben jól megfigyelhető volt, hogy felerősödött az emberek véleményalkotó kedve az online térben. Évekkel ezelőtt leginkább csak fórumokon, blogokban találkozhattunk ezekkel az értékelésekkel. Napjainkra a cégek socialmedia-felületeire (Google Térkép, Facebook) kerültek át az ügyfélvélemények. Miért fontos ezt tudnunk?

internetA verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. A versennyel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a média világában mennyire fontos a szerepe a felületek vizuális összképének, dizájnjának.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!