2018. június 23., szombat - Zoltán

Konferenciák, tréningek

googleGyakorlatorientált workshop, amely használható tudást ad a résztvevőknek a Facebook mint HR-es eszköz optimális felhasználásáról. A képzésre 24 főt tudunk fogadni: foglalja le helyét mielőbb, le ne maradjon róla!  Ma már nem újkeletű, hogy a Facebook nagyban segíthet a passzív álláskeresők felkutatásában, de nagy kérdés azonban, hogyan vigyük véghez mindezt a gyakorlatban? 

kozbeszerzesJúlius 1.-től a csak belföldi adóalanyoknak (B2B) kibocsátott, 100 ezer forint és annál nagyobb áfa-értékű számláinkat azonnal  látni szeretné a NAV. Kikre, milyen számlákra vonatkozik az online számla-szolgáltatási kötelezettség? Hogyan regisztráljunk, tegyünk eleget a kötelezettségeinknek akár bonyolultabb ügyletek esetén is?

europen congressA szövetség több mint 20 országból érkező tagjai a Kempinski Hotel Corvinus-ban fognak találkozni, hogy a céges rendezvények jövőjéről értekezzenek. A rendezvény célja, hogy bemutassa a legújabb tendenciákat valamint erősítse az UNICEO tagok közötti tudásmegosztást. 

gasztrohotelversenyíA Turizmus & Vendég szaklap 2018 nyarán meghirdeti öt éve indított, sikeres és elismert nemzetközi brandnek számító, a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló Gastro&Hotel Design versenyét. Bár a tavalyi évtől volt lehetőség külön hotel főkategóriában is nevezni.

roumingAz elmúlt három évben jól megfigyelhető volt, hogy felerősödött az emberek véleményalkotó kedve az online térben. Évekkel ezelőtt leginkább csak fórumokon, blogokban találkozhattunk ezekkel az értékelésekkel. Napjainkra a cégek socialmedia-felületeire (Google Térkép, Facebook) kerültek át az ügyfélvélemények. Miért fontos ezt tudnunk?

gondolatA Hello Tomorrow Magyarország nemzetközi rendezvénye az Autonóm és E-Mobilitás jövőjére fókuszál. A rendezvény célja, hogy összehozza az innovatív megoldásokat, a legígéretesebb magyar és nemzetközi vállalkozókat a megfelelő helyi és globális támogatókat, befektetőket egy jobb jövő megteremtése érdekében.

reszvenypiacA BÉT elmúlt időszakban elért jó teljesítménye nem meglepő, hiszen a régió gazdaságai az európai átlag felett növekednek és ez kedvezően érinti a vezető tőzsdei cégek nyereségességét is. A BUX elkezdte ledolgozni a hosszú évek alatt felhalmozott lemaradását a világ vezető tőzsdeindexeihez képest és hatalmasat emelkedett az elmúlt években.

hrA jövő itt van, változniuk kell a szervezeteknek, a vezetőknek, a munkavállalóknak. Ezért jött létre a HR Fest, melyen idén is jövőt kutatják a szervezők. A lendületes és inspiratív előadások mellett lesznek egész napos workshopok, vezetői debate-ek, petcha kutcha és női kerekasztal, bevonva a résztvevő közönséget a programba és közösen alakítva a tartalmakat.

manufacturaitA gyártás digitalizációja szemlélet kérdése, a technológia másodlagos – állítják szakértők. Mások ellenkező véleményen vannak. Egy azonban biztos: az építőelemek rendelkezésre állnak. Automatizált gyártósorok, robotok, szenzorok, vállalati IT-hálózatok, vállalat- és gyártásirányítási rendszerek várják, hogy okosgyárak részeivé váljanak.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!