2017. december 11., hétfő - Árpád

Konferenciák, tréningek

telefonMI AZ A WEBINÁRIUM? A web és szeminárium szavakból született webinárium olyan előadást jelent, amelyet online, egy arra alkalmas szoftver segítségével tartanak meg, és a résztvevők kényelmesen, otthonról vagy a munkahelyükről élvezhetik azt. Mi a népszerű, GoToWebinar szoftver segítségével tartjuk előadásainkat, így ha szeretne azokon részt venni, Önnek előzetesen nem szükséges semmilyen programot letölteni.

meresA Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben – mindezt úgy, hogy azokat a kényes kérdéseket is az asztalra teszi, amelyeket mások megkerülnek. Izgalmas dolgokat mutatunk a mérések jövőjéről, beszélünk az online közéleti és a rádiós szektorról, a digitális terjesztési bevételekről...

hvg adoTörvényismertetés, gyakorlati kérdések - szakértői válaszok közérthető nyelven. Az adóhatóság szakembereitől és elismert szakértőktől ismerhetik meg a módosításokat. A szeminárium/konferencia részvételi díja: 39900 Ft+áfa/fő. A részvételi díj tartalmazza az eseményhez kapcsolódó könyv vagy egyéb kiadvány árát, valamint a vendéglátás díját is, amely közvetített szolgáltatás.

adatvedelemNagyon  kevés az idő és nagyon sok a teendő! Azonnal át kell világítani az adatkezelési, adatbiztonsági gyakorlatunkat és szabályzatok tömegét kell gyártanunk. 2018. május 25-én, a GDPR (General Data Protection Regulation), azaz az EU általános adatvédelmi rendelete életbe lépésének pillanatában már készen kell állnunk.

A konferenciák ára is fontosA kis cégek legfeljebb 35 ezer, míg a nagyvállalatok 54 ezer forintot hajlandók fizetni azért, hogy részt vegyenek egy egynapos konferencián – tette közzé a 400 üzleti döntéshozó megkérdezésével végzett felmérése eredményét a konferenciajegy.hu. A  felmérésben résztvevők 73%-a százaléka negyedévente, 20%-a havonta, míg 7%-a csak évente egyszer vesz részt konferencián.

benczurA szálloda 89 economy, 62 superior szobával, 4 apartmannal és 4 superior plus lakosztállyal várja kedves vendégeit. Az igényeknek és a rendelkezésre álló keretnek megfelelő szobatípust széles választékból lehet kiválasztani. A vendégek további kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, internet sarok, őrzött parkoló, mosoda szolgálja. A hotel teljes területén ingyenes vezeték nélküli internet (WiFi) kapcsolat érhető el.

vizvedelemAz egészséges talaj = egészséges növény egyenletet mindannyian ismerjük, és bár az utóbbi időben egyre több figyelmet szentelünk talajaink megújításának, a konkrét lépések és a követendő példák még hiányoznak. Első alkalommal megrendezésre kerülő konferenciánkkal ezen kívánunk változtatni.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5