2019. június 26., szerda - János

Hogyan növeli az informatikai fejlesztés a bevételeimet?

gnyomtatoMár észre sem vesszük, hogy az informatika hányszor szolgál ki a mindennapjainkban, és mennyi mindenre használjuk. Így van ez az IT-cégek életében is. A gyors reagálás ügyintézés közben, a hatékony belső kommunikáció a távmunkában dolgozó kollégákkal, az egyidejűleg kezelhető közös használatú dokumentumok, a digitális anyagok megőrzése, a határok nélküli elérhetőség a világ bármely pontján, és még sorolhatnánk, legalábbis ameddig korszerű, kompatibilis és jól működik a rendszer…

Hagyományosan úgy vélekedhetünk, hogy egy ilyen rendszer csak nagy befektetéssel alakítható ki, és persze folyamatos anyagi ráfordítással jár. Vagy mégsem?

Szakértőnk válaszaival most falakat fogunk ledönteni!

A Fókusz Computer Kft.-t és Kovács Krisztián szakértőnket már ismerhetik a Gazdaságos Nyomtatók tematikus portálról, ahol a nyomtatást illetően VIP- és bérlési szolgáltatásaikat már ismertettük. De a cég ennél sokkal sokoldalúbb, IT-partnere a mikro-, kis- és középvállalatoknak a professzionális informatikai szolgáltatásaival.

„A bevétel központi kérdés minden cég életében, ezért is fontos, hogy az IT-kiszolgálórendszerek hatékonyan, stabilan üzemeljenek. Hiszem, hogy az informatika feladata, hogy pénzt termeljen nekünk, és ne bosszúságot okozzon!”

team spirit 207319 1920

Nem kell tehát félni az újdonságoktól, mert a megfelelő partner segítségével könnyen lehet lépést váltani. Az átállás vagy fejlesztés egyúttal jelenti azt is, hogy alkalmazásra kerülnek a legújabb, hatékony technológiák, eszközök és szoftverek.

„Ahogy a szakmai fejlődés, folyamatos képzés elengedhetetlen egy cég életében, úgy a stabil, modern informatikai háttér használata és fenntartása fontos versenyelőny. Jól átgondolt és megtervezett informatikai szolgáltatásokkal a munka hatékonyabbá válik, több idő marad az érdemi, szakmai feladatokra. Ennek megvalósításában tudunk segíteni a tervezéstől a fejlesztésen át egészen az üzemeltetésig.”

A gondtalan irodai munka magas színvonalú szolgáltatásokkal érhető el. Az informatika fejlődésének köszönhetően ma már megfizethetővé váltak a kkv-k és mikrovállalkozások számára ezek az innovatív megoldások. A vállalkozások tehermentesítéséhez a szakmai konzultáció, felmérés és tervezés segít hozzá érdemben, ha olyan módszertan mentén vezetjük végig, amely hosszú évek tapasztalata alapján fejlődött ki.

Nyomtathat olcsóbban, nagyobb minőséggel! További információkér kérem kattintson ide.

Éppen ezért állíthatjuk:

„Az IT tulajdonképpen nem kiadás, hanem befektetés, amelynek meg kell térülnie! Ezért is célunk minden egyes ügyfelünknél, hogy a maximális működését stabilan biztosítsuk. Ne legyen visszahúzó erő a következetlenül felépített vagy elavult infrastruktúra, és az IT-támogatás ne teher, hanem öröm és eredmény legyen az ügyfél számára. Hiszek ebben, sőt gyakoroljuk is már több mint két évtizede!”

felhotechnologia

MIRŐL VAN SZÓ?

A felhőtechnológiáról valószínűleg már mindenki hallott, viszont kevesen ismerik még minden előnyös oldaláról, pedig szinte korlátlanok a lehetőségei. A csoportmunka, távmunka-támogatás (pl.: csoportos videomeeting), archiválás, adatmegőrzés, adatbiztonság és platformfüggetlenség (iroda bárhonnan), beleértve a távoli nyomtatást is, kompromisszummentessé vált, legyen szó saját felhőszerverről vagy Microsoft-felhőről. Üzleti viszonyok közt célszerű egy IT-cégtől igénybe venni ezeket a felhőszolgáltatásokat, vagyis saját rendszert fenntartani. Esetleges meghibásodás esetén pedig egy tartalék gép percek alatt beüzemelhető, amellyel minden a megszokott környezetben és mederben folyhat tovább. Nincs adatvesztés, nincs kényszerleállás, nincs időkiesés!

DE HOGYAN FOGJAK HOZZÁ? MIRE FIGYELJEK?

Ahhoz, hogy a digitális innovációk segítségével valódi versenyelőnyt szerezzünk, a szolgáltatások alapos megismerésére és összehasonlítására lenne szükség. Egy cég életében azonban általában nincs arra szabad kapacitás, hogy – csak két legnagyobb szolgáltatót említve – a Microsoft és a Google szolgáltatásait összehasonlítsa, felmérje. Ajánlott tehát szakértő tanácsát kérni! Gyakori, hogy valamilyen ingyenes szolgáltatást alkalmazunk, mely sok esetben vonzóbbnak tűnhet. Ám ezek esetében jellemzően valamilyen korlátok közé van szorítva a felhasználás, teljes hozzáférést vagy szolgáltatást pedig csak vásárlás esetén kapunk. Hozzáértő, tapasztalt személy segítsége nélkül tehát túl sok időt és energiát szükséges ráfordítani, ezért sokkal kifizetődőbb és hatékonyabb az erre alkalmazott IT-partner.

IT partnerével kapcsolatba léphet ide kattintva.

AZ ELSŐ LÉPÉS:

Fontos, hogy objektíven és előrelátóan legyen felmérve a munkavégzésünk informatikai igénye. Díjmentes konzultációt kezdeményezhet és megismerheti a felhőtechnológia nyújtotta szolgáltatások minden előnyét, felmérheti az IT-infrastruktúra igényét a nyomtatástól az emailküldő-rendszerekig a további hatékonyságnövelés érdekében. A díjmentes konzultációhoz természetesen időpontot is foglalhat, melyet ide kattintva tehet meg!

A Fókusz Computer partnere lehet, ha saját felhőszolgáltatást szeretne. Ez esetben konzultáció, tanácsadás és sok éves tapasztalat áll rendelkezésére a cégek ügyviteli rendszereit és igényeit illetően. A rendszerek használatát sem kell magának kikísérleteznie, próbálgatnia. A Fókusz Computer az ügyfeleit a teljesség igényével minden téren tudja támogatni, akár még távsegítséggel is. Mindig naprakész rendszer várja, nem marad le semmiről, befektetése folyamatosan fejlődik vállalatával együtt!

BETA szerszám, egyedi akció!

Beta szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

Június hónapban a királyság nem egy napig tart a TERMESZ Szerszámházban, hanem egész hónapban!
Az alábbiakban bemutatott BETA modellt 2019. június 30-ig az alábbi, egyedi akciós áron
tudják kedves partnereink megvásárolni!

BETA C24S/6 6 fiókos szerszámkocsi

Beta szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- teljesen kihúzható fiókok, üvegszál erősítésű nylon előlappal

- teleszkópos, csapágyazott fiókok

- központi biztonsági zárral

- négy acélmagvas kerék, 125mm-es

- 2 rögzített, 2 elforgatható kerék (1 kerék fékes)

- beépített oldalsó palacktartó

- nagy szilárdságú ABS munkalap

- mérete: 740x445x985mm (szélesség x mélység x magasság)

- statikus teherbírás 800 kg

- habgumival bélelt fiókok

- elérhető színek: narancssárga - piros - szürke

- nettó katalógus ára: 212.670.- Ft+áfa

- akciós nettó ára: 130.800.- Ft+áfa

- Termesz Szerszám egyedi ára: 117.777.- Ft+áfa
 

Tekintse meg további
BETA katalógusainkat is! ►►

 

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön  BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

 

 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

 
Az akció érvényessége: 2019. június 30-án 16.00 óráig leadott megrendelések esetén! Azt követően az ajánlat érvényét veszti!

PROXXON, a zollos szerszám sorozat!

 

 Napjainkban egyre több azon műhelyek száma, ahol zollos méretezésű szerszámokra van igény, sőt, egyáltalán nem is hiányozhat a készletből. Autószerelés, repülőgépek, az igazi klasszikus angol autók, és még sorolhatnánk a zollos méretek felhasználási igényét. Ehelyett, inkább bemutatjuk a Proxxon zollos sorozatát, amit már készletről megvásárolhatnak a
 

Termesz Szerszámházban Budaörsön.

  Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

Proxxon zollos csillag-villás kulcs készlet

 Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban


- 12 részes zollos készlet

- tépőzáras rollniban szállítva

- ¼”-13/16” mérettartományban

- bruttó ára: 14.890.- Ft

- rendelési kódszáma: 23.816

 
 

Proxxon zollos krovakészlet

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

- 65 részes krovakészlet

- műanyag dobozban szállítva

- 5/32”- 1-3/8” mérettartománybam

- gyertyakulcsok

- toldók

- kardáncsuklók

- bitfejek

- mini imbuszkulcs készlet

- racsnik ¼” és ½” méretben önkioldó krovacserével

- bruttó átadási ára: 45.990.- Ft

- rendelési kódszám: 23.294
  
További termékek megtekinthető a
PROXXON 2019. évi katalógusában! ►►

 

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

Az ideális "nyomtató munkatárs"Tűri a nyomdafestéket?

brenyaHa egy cégnek megnyerő az arculata, az már fél siker. A jól kialakított és összeszedett vizuális megjelenés (például a nyomtatott anyagok...


Milyen az ideális „nyomtató munkatárs”?

nyomtatAz olajozott ügymenet fontosságát senkinek sem kell taglalunk. Az irodákban zajló munka azonban sokszor speciális igényekkel jár...


A gondtalanság biztosítékai

 nyomtatojoTeljesítménykényszer alatt lévő irodai környezetekben a legkisebb fennakadás vagy probléma nagy feszültséget tud gerjeszteni...