2018. november 17., szombat - Hortenzia, Gergő

Munkaidő Expo, 2018. november 13.

munakidoExpónk remek lehetőséget kínál a résztvevőknek, hogy gyakorlati ismereteket sajátítsanak el a munkajogi szabályozással kapcsolatban, aktualizálják tudásukat. Az egész napos szakmai rendezvény idén a munkaidőkeret, a törzsidő-peremidő, a munkaidő-nyilvántartás és a munkaidő szervezéssel kapcsolatos adatvédelmi teendők témáira épül...

...melyekkel kapcsolatban több meghívott szakember tart majd előadást. A korábbi évek programjához hasonlóan a munkaidő és pihenőidő szabályaival kapcsolatos munkaügyi ellenőrzési és munkaügyi bírósági gyakorlat bemutatása az idei évi programnak is részét képezi.

A fentiek kapcsán elfogadta meghívásunkat Dr. Tálné dr. Molnár Erika, a Kúria Közigazgatási-Munkaügyi Kollégiumának kollégiumvezető-helyettese, dr. Pál Lajos ügyvéd, munkajogász, Dr. Kártyás Gábor egyetemi adjunktus, munkajogász, dr. Fodor T. Gábor ügyvéd, munkajogász, dr. Maszong Attila, ügyvéd, munkajogász (korábban munkaügyi felügyelő), Molnár Ákos, a Vasas Szakszervezet Nyugat-Dunántúli Régióvezetője, az IG Metall győri képviselője, Dr. Mester Csaba közgazdász, az Evolution Consulting Kft. termékfejlesztési vezetője, Fehér András közgazdász, okleveles mérnök, a Login Autonom Kft. ügyvezetője és Otti Csaba közgazdász, biztonságtechnikai mérnök, a a Login Autonom Kft. ügyvezetője.


Időpont: 2018. november 13.
Helyszín: Boscolo Budapest Hotel
További információ:  munkaidoexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu