2018. augusztus 18., szombat - Ilona

Nyári kincskeresésre hív az MTÜ

kincsA Magyar Turisztikai Ügynökség az ország rejtett kincseinek felfedezésére hívja a kirándulások szerelmeseit a Magyar Geocaching Közhasznú Egyesülettel együttműködve. Az MTÜ és az MGKE tíz geoládát helyez el hazánk tíz különböző desztinációjában, kevésbé látogatott, rejtett kincsek közelében.

A ládakereséssel együtt egy nyereményjátékban is részt vehetnek a kalandorok, így az izgalmas kiránduláson túl a ládák megtalálásával újabb úti célokhoz is eljuthatnak, hiszen páros utazásokat nyerhetnek.

„Mindegyik geoláda egy-egy látványosságot mutat be; természeti kincseket, épített és ipari örökségeket. Így aki szeret új dolgokat felfedezni, az a legjobb helyen van.”
– mondta Fazekas Zsolt, az MGE elnöke.

A Magyar Turisztikai Ügynökség geocaching nyereményjátékának célja, hogy a kincskeresők a hagyományos túra GPS-ük vagy egy okostelefonra letölthető segédalkalmazás segítségével megtalálják a „kincses ládákat”, a helyszínen fotózkodjanak vele, és töltsék fel az elkészült képet a nyereményjáték oldalára. A résztvevők között három darab két fős belföldi utazást sorsol ki az Ügynökség a három kiemelt desztináció egy-egy prémium hoteljébe, ahol két éjszakát tölthetnek el a nyertesek. A nyereményjáték augusztus 7-ig tart. A geocaching kampány arca Harsányi Levente.

(Esemény Menedzser - Turizmus.com)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!