2018. szeptember 18., kedd - Diána

Light + Building | Intelligens – biztonságos – kényelmes

licht ps 081 kicsiFrankfurtban, a világítástechnika és az épületgépészet vezető világvásárán 2018. március 18 - 23. között 2600 kiállító mutatja be újdonságait várhatóan több mint 210.000, a világ minden tájáról érkező szakmai látogatónak.

 

Fókuszban a piaci fejlődést alapvetően indukáló két téma

Az okos eszközök megjelenése a mindennapokban, valamint az esztétikum és a jó közérzet összhangja. A gyártók intelligens és hálózatba kapcsolt megoldásokat, jövőbemutató technológiákat és a legújabb dizájntrendeket mutatják be, amelyek szolgálják az épület gazdaságos üzemeltetését, a használók kényelmét és biztonság iránti igényét is. A Light + Building az innováció szakvásáraként összefogja az épületgépészet valamennyi elektromosan vezérelt rendszerét. Szélességét és vertikumát tekintve is páratlan termékskálával segíti elő az épületek integrált tervezését.

licht ps 031

 

SECURE! Connected Security in Buildings

Ez a különbemutató azt szemlélteti a látogatóknak, hogy az innovatív műszaki megoldásokkal miként lehet fokozni egy épület gazdaságosságát, egyúttal pedig szavatolni a biztonsági igények és a használók egyéni igényeinek teljesítését. A kiállítók bemutatkozásától elkülönítve három kézzel fogható alkalmazási példa (szálloda – iroda – ipartelep) mutatja be, hogyan valósítják meg egyetlen rendszerben az összes feladatot a biztonság és a felhasználói interfészek szem előtt tartásával.
Ismét várja az érdeklődőket az Intersec Fórum - a hálózatba kapcsolt biztonságtechnika éves konferenciája és a belvárosi Luminale fényfesztivál. Minden szakmai látogatónak tematikus kínálatot nyújtanak a szakmai előadások és a különbemutatók.

licht ps 081

 

Az esztétika és a jó közérzet összhangja

A Light + Building 2018 szakvásár világítástechnikai termékcsoportjának központi eleme a legújabb formatervezési irányzatok bemutatása a világítótestek piacán, továbbá a kiállítók dizájn-kompetenciájának szemléltetése. A világítás digitalizálása egyengette az utat a fénytervezés új dimenziójának. A világítástechnika újításai az embert és az ember személyes szükségleteit állítják a középpontba. Ezt bizonyítja a Human Centric Light (HCL) témakörének egyre növekvő jelentősége, amely a fény emberre, emberi egészségre, teljesítőképességre és közérzetre gyakorolt hatását jelenti.

licht ps 351

A HCL-hez hasonlóan a digitalizáció a közvilágítás irányítását is lehetővé teszi és megalapozza az újabb szolgáltatások bevezetését – például az elektromos autók töltőállomásainak telepítését, a WiFi-hálózatok kialakítását, felügyeleti érzékelők, vészhelyzeti hangszórók vagy vészjelző gombok beépítését. Az ilyen kiegészítő funkciókkal ellátott rendszer érdekes lehetőségeket kínál az okos városok közvilágítására és ezzel hozzájárul a Smart City koncepciók megvalósításához.
A magyar kiállítók a Light + Building szakvásáron összesen 321 m2-en állítanak ki. Visszatérő kiállító az IBV Hungária Kft., az Inarchi Kft., a Manooi Kft. és a Patinas Lámpa Kft, míg új kiállító az ASM Security Kft., a Keramix Kft. és a Pont Light Kft.

licht ps 301

 

További információ:

Magyarországi képviselet
BD-Expo Kft., 1/346-0273
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: messefrankfurt.hu/light-building

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!