2018. március 19., hétfő - József

Járműipari állásbörze, 2017. október 17-18.

hajozasimuzeumA járműipar jelenleg az Ország egyik húzó ágazata, ez az iparág, ami kisvállalkozásoktól kezdve a nagy nemzetközi multi szintekig képviseli magát hazánkban. Az iparágban a komoly fejlesztési munkáktól a gyártástervezésen, optimalizálási feladatokon keresztül a minőségbiztosításig minden mérnöki feladat megtalálható, ennek megfelelően ezen a területen helyezkedik el a legtöbb hallgatónk.

Az Óbudai Egyetemi Járműipari Állásbörze és kísérőrendezvénye a Járműipari Akadémia Nap a pályakezdő szakemberek és a cégek közvetlen kapcsolatteremtését, egymásra találását szolgálják.

A Járműipari Akadémia Nap 2017. október 17-én, az Állásbörze pedig 2017. október 18-én kerül megrendezésre. Mind kettő helyszíne a józsefvárosi kampusz.

Az Állásbörze nem csak az államvizsga előtt álló végzősöknek nyújt hasznos segítséget, hanem az alsóbb évfolyamos hallgatóknak is. Megismerkedhetnek ugyanis a kiállító cégek fő profiljaival, az általuk támasztott követelményekkel, együttműködési lehetőségekkel, illetve szakmai gyakorlati helyeket, diplomakészítésben való közreműködési lehetőségeket találhatnak. Az érdeklődők cégbemutató előadásokon, próbainterjún és grafológiai gyorselemzésen is részt vehetnek.

Az Óbudai Egyetem és a Járműipar szoros kapcsolata alapján várunk minden céget, amely a legkiválóbb gyakorlat orientált tudással bíró gépész-, villamos-, mechatronikaimérnököt vagy műszaki menedzsert keres.

Az Óbudai Egyetem Állásbörzéjére várjuk mindazon vállalatok jelentkezését, akiknek a profiljába illeszkedik az Óbudai Egyetem és más közép- és felsőoktatási intézmények képzéseiből kikerülő munkavállalók alkalmazása.

Időpont: 2017. október 17-18.
Helyszín: Óbudai Egyetem, józsefvárosi kampusz
Információ: allasborze.uni-obuda.hu

(Esemény Menedzser)