2018. március 19., hétfő - József

Fővárosi Palacsinta Fesztivál, 2017. szeptember 23.

palacsintaKi ne szeretné a palacsintát ugye? Gyere el és kóstold meg a Főváros legfinomabb palacsintáit, vagy nevezz be a palacsinta sütő versenybe. Úgy gondolod, hogy Te tudod megenni a legtöbb palacsintát? Nevezz be a palacsintaevő versenybe. Kirakodóvásár, kézművesek, büfék, színpadi produkciók is leszek, hiszen ez adja meg a Fesztivál hangulatot!

A palacsinta sütő verseny kivételével a versenyekre a nevezés ingyenes. A technikai feltételeket mi biztosítjuk. A megnyerhető értékes nyeremények listáját folyamatosan töltjük majd fel a Fővárosi Palacsinta Fesztivál facebook eseményébe.

Versenyek játékszabályai

Palacsinta sütő verseny
A technikai feltételeket (sütőlap/főzőlap, asztal) mi biztosítjuk, a versenyzőnek kell hoznia az alapanyagokat és a palacsintasütőjét. 1 darab palacsintát kell sütni, tálalni és a zsűrinek bemutatni és átadni.

Palacsinta evő verseny
Kéz nélkül kell megenni minél rövidebb idő alatt egy palacsintát a tányérról. Aki hamarabb megeszi a palacsintát, az lesz a győztes.

Palacsinta kitartó verseny
1 darab palacsintát kell egy tányéron kézben egyensúlyozva kitartani. Az nyer, aki a leghosszabb ideig képes a tányérját megtartani a kezében, anélkül hogy leesne a palacsinta, vagy leengedné a kezét.

Palacsinta szlalom verseny
Kézben tartott tányéron kell palacsintákat egyensúlyozva megtenni egy szlalompályán a távot a lehető legrövidebb idő alatt. Az nyer aki leghamarabb a célba ér. Ha a versenyző elejti a palacsintákat útközben, a rajt vonaltól kell újrakezdenie a szlalomot.


Időpont
:  2017. szeptember 23.
Helyszín:  Fővárosi Rendezvénypark
Információwww.facebook.com

(Esemény Menedzser)