2017. szeptember 19., kedd - Vilhelmina

VIII. Magyarországi Coaching Konferencia, 2016.február 9.

balanceAnnak a szervezetnek, amely kiemelkedő teljesítményt vár el vezetőitől, munkatársaitól, szeretné, hogy mentális és fizikai egészségük is rendben legyen, a motiváció mellett ügyelnie kell az egyensúlyok megtartására is. Ebben mi magunknak is jelentős feladatunk van. Vagyis gondoskodjunk arról, hogy a ránk ható erők – legyen az testi, mentális, szellemi –, kiegyenlítődjenek az életünkben...

... még inkább, hogy ezeket képesek legyünk tudatosan kiegyenlíteni. Az idei konferencia arról szól: hogyan lehet az egyensúlyt megteremteni és fenntartani! Szeretettel várjuk mindazokat, akik valamilyen szervezetben tevékenykednek, legyenek akár vezetők, HR-esek, coachok, tanácsadók, munkatársak. Úgy gondoljuk, hogy a szervezet minden szereplőjének, különösen a vezetőknek nagy szerepük és felelősségük van abban, hogy a vállalati munkatársak, sőt, a teljes szervezet egyensúlya megteremtődjön.

Helyszín: Gerbeaud Ház 1051 Budapest Vörösmarty tér 7-8.
A program operatív szervezője:
Balla Júlia, +3620 517 72 54, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Konferenciánk háziasszonya
: Szily Nóra
Programok: http://businesscoach.hu

(Esemény Menedzser)