2019. április 25., csütörtök - Márk

Budapest lett az igazi nyertese az úszósztárok lázadásának

hosszuAz Index információi szerint biztossá vált, hogy Európában egyedül Magyarországon, Budapesten lesz állomása a nemzetközi úszószövetség új, pénzdíjas versenysorozatának. A Bajnokok Sorozata nevű háromnapos versenyt, amelyen a várakozások szerint a legnagyobb úszósztárok vesznek majd részt, a Duna Arénában rendezik május 10. és 12. között.

Magyarországról három versenyző: Hosszú Katinka, Cseh László és Milák Kristóf kapott meghívást a FINA-tól.

A verseny Wladár Sándor, a MÚSZ elnökének tájékoztatása szerint több szempontból is jelentős újdonságnak számít a FINA életében.

A 2019. áprilisa és májusa közt rendezett Bajnokok Sorozata összesen három állomásból áll majd. A háromnapos versenyeket három földrészen tartják, a kínai Kvangcsuban (április 27-28.), Budapesten (május 10-12) és az amerikai Indianapolisban (május 31.-június 1.).

A budapesti rendezés több közreműködő munkájának eredménye, így a napokban Wladár Sándor mellett Gyárfás Tamás is elutazott Lausanne-ba, hogy a FINA vezetőivel tárgyalva hivatalosan is tető alá hozza a megrendezéshez szükséges megállapodást, illetve tisztázza annak feltételeit.

Utóbbiak kapcsán örvendetes újdonság, hogy az új sorozat életre hívásakor a nemzetközi szövetség története során először tekintett el a jogdíjtól, ami jelentős terheket szokott róni a FINA-versenyek rendezőire.

Az egyes állomásokon szétosztandó 1,3 millió dolláros – körülbelül 360 millió forintos – pénzdíjat is teljes mértékben a nemzetközi szövetség állja, így a magyar felet – illetve a másik két állomás rendezőit is – a verseny logisztikai költségei és a helyszín bérleti díja terheli.

gyarfas

A versenysorozat egyértelműen az International Swimming League nevű kezdeményezésre tett válaszlépés a FINA részéről, mind a rendezés kedvező feltételei, mind a kimagasló pénzdíjak arra szolgálnak, hogy csökkentsék a nemzetközi szövetség és a sztárúszók közti konfliktust.

Mint ismeretes, a FINA tavaly decemberben megtiltotta az úszóknak, hogy induljanak a tőle független szervezet által életre hívott pénzdíjas versenyen. Amennyiben bárki rajthoz állt volna, kétéves eltiltásra számíthatott, így az úszógála végül elmaradt.

Az ISL-en indulók egyik képviselője Hosszú Katinka volt, a háromszoros olimpiai bajnok így közvetve maga is hozzájárult a Bajnokok Sorozata létrejöttéhez.

Wladár Sándor szerint a budapesti szervezés mellett szólt még a 2017-es FINA-vb, illetve a 2018-as világkupa kitűnő visszhangja is. Utóbbi kapcsán a MÚSZ elnöke elmondta, hogy a FINA ezúttal kifejezetten kérte a magyar féltől az olyan show-jellegű műsorszámok beiktatását, mint a világkupán nagy közönségsikert arató Angolna-futam.

A sydney-i olimpián 100 gyorson úszott 1:52.72 eredményével legendássá váló egyenlítői-guineai úszó magyar sztársportolók, többek közt az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor, Berki Krisztián vagy a válogatott futballista, Torghelle Sándor ellen versenyzett a budapesti világkupa betétfutamában. Az ötlettel szemben eleinte meglehetősen szkeptikus volt a nemzetközi szövetség, ám a közönség és a média reakcióját látva lelkes híve és támogatója lett a számnak. Hogy a magyar fél pontosan mivel készül a májusi versenyre, arról még nincs információnk.

Forrás: index.hu

Mindenkor és Mindenhol BETA!

 Sokáig csak úgy tekintettünk a BETA márkára, mint a kéziszerszámok vezető márkájára. Napjainkra azonban alig tudnánk olyan területét felsorolni életünknek, ahol valamilyen szinten nem jelenik meg az ismert narancssárga logó. Jelen összeállításunkban – főleg a tavasz közeledtének örömére -, a természetjáróknak, kirándulóknak szeretnénk BETA termékeket ajánlani, melyeket azonnal, készletről meg tudnak vásárolni, vagy rövid szállítási határidővel megrendelni a TERMESZ Szerszámházban, Budaörsön.  

Amit mindenképpen ajánlanánk a túrázáshoz, az egy kényelmes Trekking bakancs, amiben nem fárad el a lábad, egy jó hátizsák, ami akkor sem töri fel a válladat, ha napokig komoly súlyt kell magaddal vigyél.

 Kényelmes pólót, és széldzsekit, egy vízálló órát, hiszen az extrém túrázókra is gondolunk. Többfunkciós acél zsebkés, amit bármikor használhatsz, és egy hordozható, rendkívül vékony akkumulátort, amivel bármit feltölthetsz.
 

 BETA 7294HM, Heritage bakancs

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- faggyúzott, full-grain bakancs

- nagyteljesítményű VIBRAM járófelülettel

- kopásálló betéttel a saroknál

- poliuretán orrvédővel

- üvegszálas orrvédő és kompozit szálas középtalp

- szélesített fejrész kialakítással

- 39-48-as méretig

- bruttó ára: 44.440.- Ft

- elérhető félcipőben is

 
BETA C5 hátizsák

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön  BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- 6 külső és 2 belső zseb

- vízálló műanyag váz

- kettős biztonsági pánt a hátizsák vállra rögzítéséhez

- párnázott ergonomikus háttal

- könnyű és rendkívül ellenálló műszaki szövetből készült

- kivehető belső tartópanellal

- 500x400x180mm

- bruttó ára: 38.230.- Ft

BETA 9542AL széldzseki

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hosszú ujjú széldzseki

- vízálló

- légáteresztő

- S-M-L-XL-2XL-3XL méretekben

- bruttó ára: 30.310.- Ft


BETA 9593A vízálló óra

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- kronográfos óra

- acélházas

- vízálló 5ATM-ig

- szilikon szíjas

- fekete-narancs színben

- bruttó ára: 57.460.- Ft


BETA 9586K zsebkés

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- többfunkciós zsebkés

- 10 különféle funkcióval

- acél

- bruttó ára: 3.030.- Ft

BETA 9549PB hordozható akkumulátor

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hordozható

- rendkívül vékony akkumulátor

- 5400mA

- bruttó ára: 14.300.- Ft

 

További ajánlataink és BETA katalógusaink:

Kertészkedsz, BETA! ►►

Kikapcsolódnál, BETA! ►►

További ajánlatokért tekintse meg a BETA 2019. évi nagykatalógusát, és az akciós katalógust!


 

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

                     

 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]
web: www.termesz.hu


Az ajánlatban szereplő árak 2019. december 31-vel érvényüket veszítik!

Szerencse „kiskedd” Áprilisban!


 A nagy szerencse a képen látható hét tojás egyikében rejlik a TERMESZ SZERSZÁMHÁZBAN Budaörsön, hiszen olyan ajándékot rejt megtalálójának, amit azonnal érvényesíthet 2019. április 23-i vásárlása alkalmával.

Nem rejtjük véka alá a meglepetést sem, hiszen a játék akkor az igazi, ha ismerjük a nyereményt is!

Az egyik tojásban egy 50%-os kedvezményre jogosító szerszámbont rejtettünk el, ami a vásárlás alkalmával azonnal levonásra kerül a bruttó végösszegből.

Igen, 50%-os kedvezmény!!!!!!

Egy évben csak egyszer tojik a nyuszi ilyen ajándékot, úgyhogy érdemes már most beírni a naptárba április 23-hoz, a Szerencse „kiskedd” vásárlást!      TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]   
weboldal: www.termesz.huA „szerencse kiskedd” ajánlat 2019. április 23-án, 17.00-val érvényét veszíti!

A 2019. április 23-án, a nyitvatartási időben megrendezésre kerülő Szerencse „kiskedd” akcióban nem vesznek részt az akciós termékek, és kizárólag az üzletben elérhető termékekre érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, és minden vásárlónak csakis egy alkalommal van lehetősége a szerencse tojás kiválasztására. A kedvezmény készpénzre nem váltható és későbbi vásárlás során sem használható fel.