2018. december 10., hétfő - Judit

Ötödik éve támogatja a Miskolci Nemzeti Színházat a Vodafone

vodafonA Vodafone Magyarország a 2018/19-es évadban is 5 millió forinttal járul hozzá a Miskolci Nemzeti Színház művészeti tevékenységéhez. Az immár ötödik éve nyújtott támogatás részeként négy évvel ezelőtt hozták létre a Vodafone Művész Ösztöndíjat, melynek célja, hogy pályán tartsák a színház tehetséges fiatal művészeit, átsegítve őket a kritikus pályakezdő éveken.

A csütörtöki sajtótájékoztatón a színház négy fiatal színésze és két táncművésze vehette át az ösztöndíjat.

A Vodafone Magyarország számára Miskolc kiemelt fontosságú, a vállalat immáron kilencedik éve tekint második otthonaként a városra. 2014 óta évi 5 millió forinttal támogatja a Miskolci Nemzeti Színházat, amely kezdeményezés az idei színházi évadban is folytatódik. A támogatás részét képezi a Vodafone Művész Ösztöndíj, amelyben évente négy fiatal, 35. életévét be nem töltött színész és két táncművész részesülhet 10 hónapon át.

Image00002

Az ösztöndíjak odaítélésében a Miskolci Nemzeti Színház öttagú művészeti tanácsa, valamint a Miskolci Balett művészeti igazgatója, illetve a Vodafone részéről Major Péter Operatív integrációs igazgató és Baráth Péter márkaigazgató vesz részt. A kezdeményezés mára hagyománnyá nőtte ki magát, és részben ennek köszönhetően nyerte el a telekommunikációs vállalat 2017-ben Miskolc város napján a Civilek Támogatásáért díjat.

„A Vodafone hisz abban, hogy a kulturális élet és a versenyszféra találkozása gyümölcsöző hosszú távú együttműködéseknek lehet alapja. A vállalat ügyfélszolgálati központjának munkaerő-piaci hozzájárulása mellett a Miskolci Nemzeti Színház támogatásával is szeretnénk kifejezni, hogy a jövő nem csak a technológiában és innovációban, hanem a kulturális életben is izgalmas”

– mondta el Major Péter, a Vodafone Magyarország Operatív integrációs igazgatója.

Image00001

Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója kiemelte, nagy öröm számára, hogy hagyománnyá vált Miskolcon a fiatalok támogatása.

„Igazgatóként sok mindenre lehetek büszke ebben a színházban, de ezek közül is kiemelkedik a Művész Ösztöndíj kezdeményezésének elindítása és a kapcsolat a Vodafone Magyarországgal. Példaértékűnek tartom, hogy a világ egyik vezető telekommunikációs cége közvetlenül segíti a kultúrát, mert fontosnak tartja a színházat. Ennek a támogatásnak köszönhetően a tehetséges fiatal művészek gondtalan éveket tölthetnek a Miskolci Nemzeti Színházban, hiszen megélhetésükhöz nagy segítséget jelent ez az ösztöndíj. Másrészt pedig motiváló erő is, hogy Miskolcon maradjanak, ahol megbecsülik és szeretik őket, hiszen ezek a színművészek és táncművészek alapkövei az erős miskolci társulatnak.”

– mondta el az igazgató.

Image00004

Dr. Kiss János Alpolgármester elsőként a szerződő feleknek, a Vodafone-nak és a Miskolci Nemzeti Színháznak gratulált, hogy ezt a kulturális mecenatúrát évek óta fenn tudják tartani.

„A Vodafone-nak azért tudok gratulálni és köszönetet mondani, mert kitart a színházunk mellett, a színháznak pedig azért, mert évről-évre olyan színvonalú produkciókat hoz létre, amely mellett megéri kitartani. A mai napon megújított ösztöndíjrendszer a fiatalokat célozza, hiszen a Színház, a Vodafone és Önkormányzat közösen gondolja úgy, hogy a legtehetségesebb fiatalokat Miskolcra kell hívni és Miskolcon kell tartani. Ráadásul nem is akármilyen fiatalokat céloztunk meg, ugyanis aki ma itt Miskolcon Vodafone-ösztöndíjat kap, az nem csupán Miskolc legtehetségesebb művészei között van, hanem egyben az ország legtehetségesebb művészei között is. Kívánom, hogy még sokáig járjuk közösen ezt az utat”

– hangsúlyozta Kiss János alpolgármester.

(Esemény Menedzser)

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu