2018. szeptember 22., szombat - Móric

Biztonságos és egészséges környezet otthon és a munkahelyen

  • 2018. február 22., csütörtök 20:42
  • Események

vedohalo logoA Védőháló szakkiállítás szervezése során nagy hangsúlyt helyeznek a szakmai és ugyanakkor a nagyközönség látogatók meghívására is, amelyet az is segít, hogy a kiállítás egyedi lehetőségeket rejtő helyszíne a budapesti Magyar Vasúttörténeti Park lesz idén. Ide várnak 2018. április 19. és 22. között minden szakmai érdeklődőt...

 ...illetve a hétvégi nagyközönség programok iránt érdeklődőket, családokat, gyermekcsoportokat (akik számára interaktív eseményekkel, látványos bemutatókkal, zenés, szórakoztató produkciókkal teszik majd emlékezetessé a kiállítást).

Szakmai látogatóknak regisztráció esetén díjtalan belépést biztosítanak 2018. április 19-20-ig. Akik csak a családi napokon vennének részt április 21-22-én, a Vasúttörténeti Park aktuális jegyárának megfizetésével a Park és a Védőháló Budapest 2018 rendezvényeinek egyidejű látogatására válnak jogosulttá.

 

A látogatói előregisztrációs felület már elérhető itt! >>

 

Az esemény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtsük össze és jelenítse meg egy időben és helyen a munkahelyi és otthoni egészség, biztonság és környezetünk megóvásának összetett, de egymáshoz ezer szálon kapcsolódó témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait. A kiállítás részleteiről itt lehet bővebben olvasni:

Javuló tendenciák, de 160.000 áldozat évente

2008 óta közel negyedével csökkent a halálos munkahelyi balesetek száma, egyúttal pedig közel tíz százalékkal csökkent az Európai Unióban azoknak a munkavállalóknak a száma, akiknek a munkavégzés okozott vagy súlyosbított egészségügyi problémát. Ennek ellenére vannak még kihívások: a becslések szerint évente 160.000 ember hal meg Európában a munkájából eredő megbetegedésben. A legtöbb vállalatnál - mindenekelőtt Európában - ma már elterjedt az a felismerés, hogy a megelőző munkavédelem és az egészséget megőrző és fejlesztő munkakörülmények nem csupán pénzbe kerülnek, hanem jelentős, a balesetekből vagy megbetegedés okozta munkaidő-kiesésből fenyegető kiadástól óvják meg a vállalatokat. Ráadásul hosszú távon üzemgazdasági előnyöket is biztosítanak az óvintézkedések: az egészséges, biztonságos és kellemes körülmények között dolgozó munkavállalók jól érzik magukat. Ez fokozza a kreativitást, a termelékenységet és ezzel a munka minőségét is.
 

2018. február 28-ig várják még kiállítók jelentkezését!
Esetleges kérdéseiket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy a +36 20 925 9012-es telefonszámra várják a szervezők!


lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!