2018. június 23., szombat - Zoltán

A Piac Éjszakája: először a nagyközönség előtt a Budapesti Nagybani Piac

gyumolcsSokan természetesnek vesszük, hogy reggelente friss zöldségekkel és gyümölcsökkel teli polcok várnak minket a boltokban, a zöldségesnél. De kevesen ismerjük azt a folyamatot, amíg a termelőtől az asztalunkig érnek ezek az áruk. A Budapesti Nagybani Piac most először nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt 2017. június 21-én.

A Piac Éjszakáján megtudhatjuk, hogyan is működik hazánk legnagyobb piaca.

Június 21-én, szerdán este 19 órától különleges programmal készülnek a Budapesti Nagybani Piacon. Először rendezik meg a Piac Éjszakája elnevezésű ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött eseményt. Az első száz jelentkezőnek most lehetősége nyílik testközelből megfigyelni a piac működését. A 32,9 hektár alapterületű piac bebarangolása nem mindennapi élményt tartogat az érdeklődők számára. A kétórás túra alatt a vendégeket a piac legizgalmasabb pontjait érintve vezetik körbe, megtekinthetik például a banánérlelőt, ahol a hatalmas lerakatban több tonna banán várja, hogy tovább szállítsák. A nagykereskedelmi raktár hatalmas, központi kereskedelmi tere is a túra része, ahol a nagykereskedőktől mutatják be árujukat. Természetesen a termelői szektor sem maradhat ki, amely a piac szabadtéri részeit foglalja magában, itt a termelők kirakodóvásár-szerűen kínálják portékáikat.

A kezdeményezés a Budapesti Nagybani Piac működésébe enged bepillantást, nem titkolt cél, hogy ezzel hagyományt kívánnak teremteni. Az első 100 jelentkező, aki a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen regisztrál, igazán különleges esti programon vehet részt. Barangold be te is a Budapesti Nagybani Piacot!

Időpont: 2017. június 21. 19:00 óra
Helyszín: Budapesti Nagybani Piac (1239 Budapest, Nagykőrösi út 353.)
A rendezvényen való részvétel: ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztráció menete: Kérjük, küldje el részvételi szándékát nevével, életkorával és telefonszámával a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Az emailes regisztráció a visszaigazolással lesz érvényes, amely tartalmaz minden részletet (parkolási információk, térkép) az eseménnyel kapcsolatban.

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!