Nyomtatás

HRKOMM Award nevezés 2018. június 30-ig

2018-08-01 2034

hrHRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. A szervezők a potenciális és meglévő munkavállalókra, azok családtagjaira, közvetlen és közvetett környezetükre irányuló bármilyen kommunikációs megoldások nevezését várják.

A verseny célja, hogy a különböző cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó osztályai, illetve ilyen tevékenységeket végző szolgáltató szervezetek, ügynökségek egyaránt megmutathassák legjobban sikerült munkáikat.

A nevezésről

Pályázni a 2017. július 1. és 2018. június 30. között, Magyarországon futott kommunikációs megoldásokkal lehet.

A versenybe nevezhet minden Magyarországon tevékenykedő cég saját megoldásokkal, illetve ügynökségek és tanácsadócégek más vállalatok számára készítettek HR-tematikájú kommunikációs stratégiát, anyagokat.

A versenyben minden főkategórián belül minden alkategóriában és azon belüli kategóriákban lehet kommunikációs megoldásokat nevezni. Egy kampány több kategóriába is nevezhető.

A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy a nem megfelelő helyre benevezett anyagokat átsorolja a különböző kategóriák között.

A pályamunkák elbírálása során a zsűri egyaránt figyelembe vesz kreatív és hatékonysági szempontokat.

A nevezési díj: 24 900 forint + áfa / nevezés (bruttó 31 623 forint)
A Sokszínűség díj kategóriába a nevezés ingyenes. 

További információ: hrkommaward.upszi.hu

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek