2019. szeptember 19., csütörtök - Vilhelmina

Milyen az ideális „nyomtató munkatárs”?

nyomtatAz olajozott ügymenet fontosságát senkinek sem kell taglalunk. Az irodákban zajló munka azonban sokszor speciális igényekkel jár együtt, amelyeknek nem egyszer rengeteg plusz erő és idő ráfordítással tudnak csak a dolgozók megfelelni. Jó hír azonban, hogy az irodai eszközök, például multifunkciós nyomtatók számos kényelmi vagy extra funkció beiktatásával könnyedén...

...segítségünkre lehetnek ebben is! Ehhez persze nem elég az irodán belüli nyomtatott dokumentumkezeléshez a céges arculat vagy a nyomtatási kellemetlenségek figyelembe vétele, melyekről előző cikkünkben írtunk. Következzen tehát a speciális igények és extra kényelmi szolgáltatások bemutatása!

Titkos dokumentum nyomtatása

Az irodai munka legkényesebb része a diszkréció. Orvosi vagy jogi területen például kötelező a titoktartás, nem is beszélve a nem régen életbe lépett GDPR-ről! A diszkréció általánosságban is indokolt, ha egy munkahelyen többen is használják a közös irodai készüléket. A kinyomtatott bérpapírok, kimutatások vagy szerződéstervezetet szintén diszkréten kezelendő! De hogyan lehet ezt megoldani egy nyomtató esetében?

titkositott nyomtatas

Ma már létezik külön titkosított nyomtatás funkció, amely lehetőséget ad arra, hogy csak egy külön kód megadásával indulhasson el a készüléken a kívánt dokumentum nyomtatása. A funkció lényege tehát az, hogy akkor kerül nyomtatásra a kért oldal, ha valaki a készüléknek engedélyt ad a biztonsági kód segítségével. Így akárhány személy használja is a multifunkciós nyomtatót, akkor sem kell attól tartania, hogy a titkos, vagy diszkrét dokumentumba más is betekinthet. Irodája nyomtatási igényeit díjmentesen felmérheti itt!

Költséghatékonyság és technikai jellemzők

Amikor nem saját költségen nyomtatunk, hajlamosak vagyunk elsiklani a költségcsökkentés felett. Többszemélyes irodában óhatatlanul is keletkezik téves nyomtatás, az amúgy is nagy mennyiségű szükséges mellett. De vigyázzunk, nem logikus a legolcsóbb nyomtató készüléket vásárolni! Mint előző cikkünkben kifejtettük, a laponkénti olcsó nyomtatás nem mindig a megfelelő multifunkciós nyomtatót jelenti.

koltseghatekony nyomtatas

A közös nevező megállapítása nem kis erőfeszítést igényel laikusok számára, ezért javasoljuk, az igényeihez leginkább megfelelő készülék választásához vegye igénybe az ingyenes szakértői tanácsadást és segítséget, melyet itt talál meg!

Konzolitás

Előfordult már Önnel, hogy nem tudott nyomtatni, mert nem támogatta a technikai eszközét a nyomtató? Elég bosszantó, ha a szép új készülék nem elég okos ahhoz, hogy bármilyen okostelefonnal vagy laptoppal (pl. MacBook) nyomtasson, szkenneljen.

konzolitas

Kevesen tudják, de az új olcsóbb nyomtatókészülékeknek általában nem mindegyike rendelkezik széles körű terméktámogatással az operációs rendszerekhez, és nem minden rendszerhez adnak lehetőséget ugyanazon funkciók használatára! Ezt a problémát hívjuk konzolitásnak, amely nyomtatóvásárlás előtt alapvetően figyelembe veendő szempont!

Extrák és kényelem

Jó lenne, ha valaki odaállna a készülék mellé, és segítene Önnek, mert kétoldalasan szkennelne vagy másolna? Hát tegye automatikussá! A legelterjedtebb kényelmi funkciójú nyomtató kétoldalasan nyomtat, de ugyanezt nem végzi el szkennelés és másolás esetén. Bizonyos multifunkciós irodai nyomtatók azonban mindhárom tevékenységet automatikusan el tudják végezni kétoldalasan!

A festék mindig a legrosszabbkor fogy ki! Ha nem gondoskodtunk előre tartalék festékanyagról, akkor még idegőrlő is. A nyomtatási igényekhez mérten a megfelelő kapacitású készülék választása jö döntés, de ha szeretné középtávon gondtalanná tenni az életét, választhat extrém nagy kapacitású nyomtatót is! Így az alacsonyabb kihasználtság mellett is stabil, megbízható „munkatársra” tesz szert, és még ritkábban kell foglalkoznia a készülékkel. Persze nem mindenki számára egyértelmű, hogyan határozzuk meg ezeket az igényeket, főleg, ha a megfelelő papírtálca-kapacitást is figyelembe vesszük. Ezért ajánljuk, hogy igény esetén itt kérjen segítséget!

A nyomtatók extra lehetőségi kapcsán tapasztalható, hogy aki az NFC-funkciót kipróbálta, ragaszkodni is fog hozzá. Az NFC (Near Field Communication) egy rövid hatótávú kommunikációs lehetőség például az okostelefonok és a nyomtató között, egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel létrejövő rádióhullám alapú kommunikáció. Ezzel a kapcsolati lehetőséggel gyors nyomtatási feladatátvitelt lehet alkalmazni, ezért az NFC nem véletlenül a váratlan helyzetek kedvelt megoldása.

Mi történik, ha nyomtatva kapott dokumentumot kell soron kívül begépelni és módosítani? Erre is van gyors megoldás! Például bizonyos EPSON-nyomtatókhoz biztosított a Dokumentum Capture Pro szkennelési feladatot kezelő szoftver, amely egy beépített OCR-komponenst alkalmaz. Ez lényegében annyit jelent, hogy a nyomtatott dokumentumon a szöveget képes felismerni, olvasni és digitalizálni. Tehát a szöveget nem kell kézzel begépelnünk, a későbbiekben mégis könnyen rákereshetünk a dokumentumunk belső tartalmára is.

nyomtato munkatars

Ezen kívül a formailag azonos anyagokat automatikusan, könnyen beazonosítható fájlnévvel is ellátja a rendszer, és végső helyükre irányítja. Nekünk jóformán csak ellenőrizni kell, hogy az „okosnyomtató” helyesen azonosította e a dokumentumot, például a szállítólevet a vonalkódja, vagy a számlát a száma alapján.

Végezetül egy alapvető kényelmi funkció, a „felhőbe nyomtatás”! Sok nyomtató képes
különböző felhőalapú szolgáltatások használatára. Ennek segítségével a világ bármely
pontjáról küldhetünk nyomtatási feladatot a készülékünkre, vagy a szkennelt anyagot
egyből egy megosztott mappába tudjuk irányítani, mellyel rugalmassá tehető az irodától
távoli munkavégzés.

Ha segítségre van szüksége a kényelmi és extra funkciójú nyomtatók közül
melyiket válassza, ide kattintva díjmentes segítséget talál!

Következő cikkünk a dokumentumdigitalizálással foglalkozik majd, amely már elérhető
alacsonylétszámú irodai környezet számára is. Tartsanak velünk továbbra is!

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

SZERSZÁMNAP! SZERSZÁMNAP!! SZERSZÁMNAP!!!

 BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

2019. szeptember 09-én hétfőn, minden BETA kéziszerszámot 10% kedvezménnyel tud megvásárolni, és megrendelni a

TERMESZ Szerszámszaküzletünkben.

A kedvezményt a bruttó eladási árakból vonjuk le. Az akció kizárólag a kéziszerszámokra érvényes, de egyéb BETA termékekre, mint munkavédelmi ruházat, cipő, kiegészítők, Collection, stb. nem vehető igénybe.

 

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

BETA szerszámkatalógusaink!

       BETA szerszámok Budaörsön a Termesz SzerszámházbanBETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

         BETA szerszámok Budaörsön a Termesz SzerszámházbanBETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu


A megadott kedvezmény készpénzre nem váltható, és kizárólag a megadott napon vehető igénybe, azt követően érvényét veszíti.

 

  King Tony kulcskészletek AKCIÓSAN,

kizárólag az Esemény Menedzser olvasóinak!

 

 

King Tony szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

 

 King Tony villáskulcs készlet

King Tony szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 8 részes készlet, tépőzáras tartóban

- 6x7,8x9,10x11,12x13,14x15,16x17,18x19,20x22 méretben

- ipari, professzionális szerszám

- elérhető készletről

- bruttó átadási ára: 11.316.- Ft

- kedvezményes bruttó ár az Eseménymenedzser olvasóinak: 10.185.- Ft

- rendelési kódszám: 1108MR

- rendelhető: [email protected]

King Tony szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

King Tony csillag-villás kulcs készlet

King Tony szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 11 részes csillag-villás kulcs készlet

- 8-9-10-11-12-13-14-17-19-22-24mm méretekben

- tépőzáras csomagolásban

- ipari, professzionális szerszám

- elérhető készletről

- bruttó átadási ára: 16.590.- Ft

- kedvezményes bruttó ár az Eseménymenedzser olvasóinak: 14.930.- Ft

- rendelési kódszám: 1211MR

- rendelhető: [email protected]

King Tony szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

Tekintse meg a 2019. évi King Tony katalógusunkat! ►►

King Tony szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

Minden kedves Eseménymenedzser olvasó, aki az alábbi kupont letölti, 10% kedvezményben részesül a TERMESZ Szerszámszaküzletben, KING TONY kulcskészletek átadási áraiból. *

 
King Tony szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

 

*Az akció 2019. szeptember 30-ig történő vásárlás esetén érvényes, a fentiekben megadott King Tony kulcskészletek vásárlásakor, vagy megrendelésekor. Az akcióban érvényesíthető 10%-os kedvezmény kizárólag a kupon bemutatásával együtt vehető igénybe. Az akció ezt követően, azaz 2019. szeptember 30-án, 17.00-kor érvényét veszíti!