2019. július 18., csütörtök - Frigyes

Milyen az ideális „nyomtató munkatárs”?

nyomtatAz olajozott ügymenet fontosságát senkinek sem kell taglalunk. Az irodákban zajló munka azonban sokszor speciális igényekkel jár együtt, amelyeknek nem egyszer rengeteg plusz erő és idő ráfordítással tudnak csak a dolgozók megfelelni. Jó hír azonban, hogy az irodai eszközök, például multifunkciós nyomtatók számos kényelmi vagy extra funkció beiktatásával könnyedén...

...segítségünkre lehetnek ebben is! Ehhez persze nem elég az irodán belüli nyomtatott dokumentumkezeléshez a céges arculat vagy a nyomtatási kellemetlenségek figyelembe vétele, melyekről előző cikkünkben írtunk. Következzen tehát a speciális igények és extra kényelmi szolgáltatások bemutatása!

Titkos dokumentum nyomtatása

Az irodai munka legkényesebb része a diszkréció. Orvosi vagy jogi területen például kötelező a titoktartás, nem is beszélve a nem régen életbe lépett GDPR-ről! A diszkréció általánosságban is indokolt, ha egy munkahelyen többen is használják a közös irodai készüléket. A kinyomtatott bérpapírok, kimutatások vagy szerződéstervezetet szintén diszkréten kezelendő! De hogyan lehet ezt megoldani egy nyomtató esetében?

titkositott nyomtatas

Ma már létezik külön titkosított nyomtatás funkció, amely lehetőséget ad arra, hogy csak egy külön kód megadásával indulhasson el a készüléken a kívánt dokumentum nyomtatása. A funkció lényege tehát az, hogy akkor kerül nyomtatásra a kért oldal, ha valaki a készüléknek engedélyt ad a biztonsági kód segítségével. Így akárhány személy használja is a multifunkciós nyomtatót, akkor sem kell attól tartania, hogy a titkos, vagy diszkrét dokumentumba más is betekinthet. Irodája nyomtatási igényeit díjmentesen felmérheti itt!

Költséghatékonyság és technikai jellemzők

Amikor nem saját költségen nyomtatunk, hajlamosak vagyunk elsiklani a költségcsökkentés felett. Többszemélyes irodában óhatatlanul is keletkezik téves nyomtatás, az amúgy is nagy mennyiségű szükséges mellett. De vigyázzunk, nem logikus a legolcsóbb nyomtató készüléket vásárolni! Mint előző cikkünkben kifejtettük, a laponkénti olcsó nyomtatás nem mindig a megfelelő multifunkciós nyomtatót jelenti.

koltseghatekony nyomtatas

A közös nevező megállapítása nem kis erőfeszítést igényel laikusok számára, ezért javasoljuk, az igényeihez leginkább megfelelő készülék választásához vegye igénybe az ingyenes szakértői tanácsadást és segítséget, melyet itt talál meg!

Konzolitás

Előfordult már Önnel, hogy nem tudott nyomtatni, mert nem támogatta a technikai eszközét a nyomtató? Elég bosszantó, ha a szép új készülék nem elég okos ahhoz, hogy bármilyen okostelefonnal vagy laptoppal (pl. MacBook) nyomtasson, szkenneljen.

konzolitas

Kevesen tudják, de az új olcsóbb nyomtatókészülékeknek általában nem mindegyike rendelkezik széles körű terméktámogatással az operációs rendszerekhez, és nem minden rendszerhez adnak lehetőséget ugyanazon funkciók használatára! Ezt a problémát hívjuk konzolitásnak, amely nyomtatóvásárlás előtt alapvetően figyelembe veendő szempont!

Extrák és kényelem

Jó lenne, ha valaki odaállna a készülék mellé, és segítene Önnek, mert kétoldalasan szkennelne vagy másolna? Hát tegye automatikussá! A legelterjedtebb kényelmi funkciójú nyomtató kétoldalasan nyomtat, de ugyanezt nem végzi el szkennelés és másolás esetén. Bizonyos multifunkciós irodai nyomtatók azonban mindhárom tevékenységet automatikusan el tudják végezni kétoldalasan!

A festék mindig a legrosszabbkor fogy ki! Ha nem gondoskodtunk előre tartalék festékanyagról, akkor még idegőrlő is. A nyomtatási igényekhez mérten a megfelelő kapacitású készülék választása jö döntés, de ha szeretné középtávon gondtalanná tenni az életét, választhat extrém nagy kapacitású nyomtatót is! Így az alacsonyabb kihasználtság mellett is stabil, megbízható „munkatársra” tesz szert, és még ritkábban kell foglalkoznia a készülékkel. Persze nem mindenki számára egyértelmű, hogyan határozzuk meg ezeket az igényeket, főleg, ha a megfelelő papírtálca-kapacitást is figyelembe vesszük. Ezért ajánljuk, hogy igény esetén itt kérjen segítséget!

A nyomtatók extra lehetőségi kapcsán tapasztalható, hogy aki az NFC-funkciót kipróbálta, ragaszkodni is fog hozzá. Az NFC (Near Field Communication) egy rövid hatótávú kommunikációs lehetőség például az okostelefonok és a nyomtató között, egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel létrejövő rádióhullám alapú kommunikáció. Ezzel a kapcsolati lehetőséggel gyors nyomtatási feladatátvitelt lehet alkalmazni, ezért az NFC nem véletlenül a váratlan helyzetek kedvelt megoldása.

Mi történik, ha nyomtatva kapott dokumentumot kell soron kívül begépelni és módosítani? Erre is van gyors megoldás! Például bizonyos EPSON-nyomtatókhoz biztosított a Dokumentum Capture Pro szkennelési feladatot kezelő szoftver, amely egy beépített OCR-komponenst alkalmaz. Ez lényegében annyit jelent, hogy a nyomtatott dokumentumon a szöveget képes felismerni, olvasni és digitalizálni. Tehát a szöveget nem kell kézzel begépelnünk, a későbbiekben mégis könnyen rákereshetünk a dokumentumunk belső tartalmára is.

nyomtato munkatars

Ezen kívül a formailag azonos anyagokat automatikusan, könnyen beazonosítható fájlnévvel is ellátja a rendszer, és végső helyükre irányítja. Nekünk jóformán csak ellenőrizni kell, hogy az „okosnyomtató” helyesen azonosította e a dokumentumot, például a szállítólevet a vonalkódja, vagy a számlát a száma alapján.

Végezetül egy alapvető kényelmi funkció, a „felhőbe nyomtatás”! Sok nyomtató képes
különböző felhőalapú szolgáltatások használatára. Ennek segítségével a világ bármely
pontjáról küldhetünk nyomtatási feladatot a készülékünkre, vagy a szkennelt anyagot
egyből egy megosztott mappába tudjuk irányítani, mellyel rugalmassá tehető az irodától
távoli munkavégzés.

Ha segítségre van szüksége a kényelmi és extra funkciójú nyomtatók közül
melyiket válassza, ide kattintva díjmentes segítséget talál!

Következő cikkünk a dokumentumdigitalizálással foglalkozik majd, amely már elérhető
alacsonylétszámú irodai környezet számára is. Tartsanak velünk továbbra is!

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

BETA évfordulós szerszámajánlatok!!!!!

ful2 1

 Minden év elején óriási várakozással veszik kézbe a BETA szerszámok rajongói a újonnan kiadott BETA Szerszámkatalógust, amit szinte a szerszámosok bibliájaként is tekinthetünk, hiszen nincsen olyan szerszám, vagy újdonság, amit ne találnánk meg, a most már közel 600 oldalas könyvben.

2019-től, mely a BETA szerszámtörténelmében kiemelkedő év, hiszen fennállásának 80. évfordulóját ünnepli, már nem csak az év elején, de az évközben kiadott katalógusok is az újdonságok csodáját képviselik a márka hű partnereknek.

Az alábbiakban a legújabb katalógusból mutatunk be néhány szerszámot, melyet rövidesen üzletünkben is elérhetnek, de addig is megrendelhető elérhetőségeinken.
 

BETA 42/B9-80° típusú, évfordulós csillag-villás kulcs készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 9 részes készlet, egyedi évfordulós csomagolásban

- 6-7-8-10-11-13-14-17-19 méretben

- a 19mm-es kulcs arany színben

- a belső csomagolás tépőzáras rollniban

- nettó akciós ára: 23.000.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA 2001/B20-80° típusú, évfordulós szerszámkészlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 20 darabos szerszámkészlet összetekerhető, klasszikus bőr tokban

- BETA villáskulcsok: 55/6x7 - 8x9 - 10x11 - 12x13 - 14x15 - 16x17 - 18x19 mm 

- BETA 1128BMX műszerész olló

- BETA 1150 kombinált fogó 180mm

- 1201 és 1202 típusú csavarhúzók lapos és keresztélű

- nettó akciós ára: 38.000.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA 1293/D8-80° típusú, évfordulós csavarhúzó készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 8 részes csavarhúzó készlet

- 5 lapos és 3 kereszt élű csavarhúzóval

- ergonómiai, csúszás biztos nyéllel

- nettó akciós ára: 14.900.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.BETA C20L-80° típusú, évfordulós fém szerszámosláda

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 550x200x210 mm

- fekete színben

- ötrekeszes

- nettó akciós ára: 16.400.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.


 

  BETA 96T/S5-80° típusú, évfordulós T-nyelű imbuszkulcs készlet

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 5 részes T-nyelű imbuszkulcs készlet

- 2,5-3-4-5-6mm méretekben

- évfordulós dobozban

- nettó akciós ára: 12.800.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

BETA C24S/7-80° típusú, évfordulós szerszámkocsi

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 7 fiókos szerszámkocsi

- 7 teleszkópos, csapágyazott fiók

- a fiókok habgumival béleltek

- kerék átmérője 125mm 2 fix és 2 forgó (egyik fékes)

- mérete: 445x740x995mm

- központi zár elöl, biztonsági zárral

- statikus teherbírás: 800 kg

- beépített oldalsó flakontartó

- kiegészíthető 2400S-R/PC papírtekercstartóval

- Tömeg: 66 kg

- nettó akciós ára: 141.700.- Ft+áfa

- az ajánlat érvényessége: 2019.december 31.

 

További újdonságokért tekintse
meg katalógusainkat, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken! ►►
 
 

 BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  
 

betaspecialpromotion150216     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 
 
TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

 

Mindenkor és Mindenhol BETA!
BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 Sokáig csak úgy tekintettünk a BETA márkára, mint a kéziszerszámok vezető márkájára. Napjainkra azonban alig tudnánk olyan területét felsorolni életünknek, ahol valamilyen szinten nem jelenik meg az ismert narancssárga logó. Jelen összeállításunkban a kertészkedőknek szeretnénk BETA termékeket ajánlani, melyeket azonnal, készletről meg tudnak vásárolni a TERMESZ Szerszámházban, Budaörsön.
 
Egy kényelmes gumicsizma, amivel bátran lépkedhetünk a kertben, egy puha térdeplő, amin keresztül még a kavicsokat sem fogjuk érezni. Egy kényelmes, könnyített anyagból készült, mondhatni „kisvakond” kertésznadrág, amiben számtalan zseb található. Munkavédelmi kesztyű, szintén narancssárga színben, ami megvédi kezünket a sérülésektől is, de ugyanakkor nagyon jól szellőzik, továbbá egy műanyag szerszámos táska, amiben nagyon sok kerti szerszámot tárolhatunk.

 


BETA 7328EA Gumicsizma

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- Top Visibility stílusú gumicsizma

- orrvédővel, és nemesacél középtalppal

- 38-47-es méretig elérhető

- rendelhető még fekete színben is

- bruttó ára: 9.350.- Ft

- rendelési kódszámok:

7328EA – narancssárga színben

7328EN – fekete színben

 

 

BETA 2254T Térdvédő szőnyeg

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

-térdvédő szőnyeg

- csúszásgátló EVA anyagból

- 200 gr. súlyú

- mérete: 290x470x30 mm

- fekete-narancssárga színben

- akciós bruttó ára: 6.985.- Ft

- rendelési kódszáma: 2254T

 

 

BETA 7863E kertésznadrág

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- kertésznadrág könnyített kivitel

- 65% poliészter és 35% pamut

- XS – 4XL méretben elérhető

- térdvédőnek kialakított hellyel (nem tartozéka a nadrágnak)

- bruttó akciós ára: 13.590.- Ft

 

 

BETA CP15L szerszámos táska

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- 558x277x270mm méretben

- hosszított kivitelű, erős műanyagból

- 30 kg teherbírásig

- 3 darab kivehető kis rekesz, valamint egy darab belső tálca

- akciós bruttó ára: 15.494.- Ft

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

 

 

 BETA 9574O munkavédelmi kesztyű

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- erősített hüvelykujj és mutatóujj kialakítással

- érintőképernyős eszközök használatához is alkalmas műbőr végződéssel

- M-L-XL-XXL méretben elérhető

- gumis csuklórésszel

- elérhető narancssárga, vagy fekete színben

- bruttó ára: 7.030.- Ft

 

 

Ráadásként, amikor nagyon süt a nap, egy BETA napszemüveget szeretnénk ajánlani kedves olvasóinknak.

 

 

 BETA 9580S napszemüveg

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- UV400 védelemmel ellátott

- kényelmes műanyag keret

- tokkal együtt szállítva

- bruttó átadási ára: 6.305.- Ft

 

 

További újdonságokért tekintse
meg katalógusainkat, vagy érdeklődjön elérhetőségeinken! ►►

 

 

 BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  
 

betaspecialpromotion150216     BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

 

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

Az ideális "nyomtató munkatárs"Tűri a nyomdafestéket?

brenyaHa egy cégnek megnyerő az arculata, az már fél siker. A jól kialakított és összeszedett vizuális megjelenés (például a nyomtatott anyagok...


Milyen az ideális „nyomtató munkatárs”?

nyomtatAz olajozott ügymenet fontosságát senkinek sem kell taglalunk. Az irodákban zajló munka azonban sokszor speciális igényekkel jár...


A gondtalanság biztosítékai

 nyomtatojoTeljesítménykényszer alatt lévő irodai környezetekben a legkisebb fennakadás vagy probléma nagy feszültséget tud gerjeszteni...