2019. június 25., kedd - Vilmos

Sikeres szezonnyitás, pozitív hangulat!

chrispapcre 170A frankfurti Christmasworld, Paperworld és Creativeworld fogyasztási cikk vásárok sikeresen indították el az új üzleti szezont. 68 országból 3.119 kiállító inspirálta a szezonális dekorációk, ünnepi díszek, papír, irodaszer, írószer, valamint hobby-, barkácsolás- és művészkellékek szakterületéről származó termékújdonságaival a nemzetközi kereskedelem résztvevőit.

A három, nemzetközi szinten elsőszámú szakvásár kapcsán 161 országból 87.000 látogató érkezett a frankfurti vásárterületre azzal a céllal, hogy a saját üzlete számára fontos újdonságokat testközelből megismerje. A Messe Frankfurt ügyvezetőjét, Detlef Braunt idézve: „A magas nemzetközi részvételi arány egyike a legmeghatározóbb sikerfaktoroknak. A látogatók kiemelkedő minősége, valamint a személyes kontaktus is egyedi sajátossága vásárainknak. Az interaktivitás, az emocionális viselkedés, valamint az analóg és digitális világ intelligens összekapcsolása képezik az elkövetkezendő szezon hajtóerejét. Ehhez nyújt megfelelő impulzusokat vásárhármasunk.”

A vásárhármas – mint az innovációk nemzetközi piaca - a személyes véleménycsere elengedhetetlen üzleti platformja. Ez a koncepció csábítja a látogatókat a világ minden pontjáról Frankfurt am Mainba. Németország mellett a legtöbb látogató Olaszországból, Hollandiából, Nagy-Britanniából, az USA-ból, Franciaországból és Oroszországból érkezett. A legnagyobb látogatószám növekedést Kína és az USA produkálta.

A Räder GmbH vezetőségének képviselője, Kathrin Völker szavaival: „A látogatók nemzetközisége fergeteges. Nagyon meg vagyunk elégedve a vásárral. A piaci hangulat is pozitív. Aki cselekszik és elkötelezi magát, az a megfelelő online-aktivitást választva minden bizonnyal sikeres lesz.” A látogatók nemzetköziségén túl, a látogatók struktúrája is meggyőző: 76 százalék a csúcsvezetők közül kerül ki. Kerstin Winkler marketing guru szavaival: „Frankfurtba meghatározóan a döntéshozók jönnek.”

chrispapcre

Az egyedülálló termékmix és az érzelmi ráhatás szárnyakat ad a kereskedelemnek

Az olyan témák, mint a dekorálás, ajándékozás, és barkácsolási oly módon vezérlik a kereskedelmet, hogy egyre közelebb hozzák azt a végfelhasználókhoz. Ebben meghatározó szerepet játszik a vásárlás helyszínén átélhető vásárlási élmény, az áruk bemutatásának mikéntje, a tanácsadás módja, valamint az online-üzlethez tartozó, intelligens kapcsolat is. Ez, a német kereskedelemben végbemenő, generális, strukturális átalakulás az iparág vezető témájául is szolgál. Ezt igazolja a vásáron bemutatott IFH tanulmány is.

A frankfurti fogyasztási cikk vásárok ehhez olyan, világszerte egyedülálló termék-spektrumot és jövőbemutató trendeket mutatnak be, melyek felhasználásával a látogatók szortimentjüket egész évben változatosan kínálhatják. A Handelsverband Wohnen und Büro vezérigazgatója, Thomas Grothkopp szavaival: „A kereskedelem profitál a témák erős szinergiájából, amit egyedül itt, Frankfurtban talál meg. Amikor az iparág innovatív, jövőbemutató témáiról van szó, addig a vásárhármas minőségileg is piacvezetőnek számít.”

Az a tény, hogy a kereskedelem a Christmasworld, Paperworld és Creativeworld vásárokat az elkövetkezendő szezon trend-barométereként használja, visszatükröződik a vásár statisztikájában is. Ez a szaküzletek területét a maga 30 százalékos arányával a legerősebb látogatói csoportnak tűnteti fel. A látogatók megelégedettségének 95 százalékos mutatója is magas nívót mutat.

Természetesen, sikkesen és elegánsan az elkövetkezendő szezonban

Ebben az évben a kereskedelem különböző trendekhez nyúlhat vissza: az egyszerű elegancia és a fényűző sikk immár nem áll egymással ellentétben. Legyen szó a kék és zöld nemes sötét árnyalatainak a csillogó arannyal való, vagy a világos, természetes árnyalatok ezüst fényekkel való kombinálásáról, mindkét irányzat hangsúlyozza az urbánus divatot és ugyanakkor nemes felütést is ad a karácsonyi dekorációnak, a DIY-világnak és az irodának is. Ezek a színirányzatok tartós termékekkel, természetes anyagokkal és a visszafogott exkluzivitás fuvallatával kerülnek kombinálásra.

A Paperworld eleganciát és rugalmasságot hoz az irodába

A természethez való kötődés és a tartósság továbbra is elsődleges. A modern iroda és a Home-Office- munkahely számára a Paperworld olyan parafából készült dossziét és kézzel gyártott papírból előállított naptárat kínál, amelyek gyártásához kevés víz felhasználása szükséges. Ezeket a termékeket olyan könnyed bézs és pasztell színtónusokkal kombinálják, amik az iroda számára szellős és ugyanakkor modern miliőt kölcsönöznek.

Az egyszerű eleganciával párhuzamosan, a flexibilitás is meghatározó szereppel bír. Legyen szó asztalokról, melyek egy gyors kézmozdulattal fehér táblákká alakíthatóak vagy digitális íróeszközökről és pecsétekről, megmutatják, hogy az irány teljesen világosan a több funkcióval és nemes kialakítással rendelkező, jövőbemutató megoldások felé mutat.

Creativeworld 2019: vissza a természethez

A kreatív iparág szintén a természetességre irányul: a növényi és öko színek, a falevelek inspirálta formák és a földszínek felhasználásával. Az olyan tartós termékek, mint a természetes anyagokból nyert, ill. újrahasznosított újságokból és festékekből előállított papírmasé a növekvő környezettudatos hozzáállást mutatják. Ehhez passzolnak a személyes jegyek és az úgynevezett tökéletlen befejezés is. Így lesz továbbra is szerethető a textíliák egyénre szabása a kézírás, a graffiti, a szitanyomás vagy a pecsételés felhasználásával. A személyre szabott stílus négy egyedi megoldást hordoz: vastag fonál mint fali ékszer, bevonatok, növényi lámpák és szeretetteljes, tradícinális makramé technikával gyártott asztali dekoráció. Olyan színtriádok - mint például pink-sárga-türkiz – biztosítják az eleven akcentust. Ezen kívül az idén került bemutatásra az „Acrylic Pouring” elnevezésű keverési technika, melynek eredménye kívülről az ásványokra, belülről a drágakőre emlékeztet.

A visszafogottól az elbűvölőig: a Christmasworld trendek

A karácsonyi és a szezonális dekorációk drága kézműves termékek széles skáláját foglalják magukba: karácsonyi gömbök, melyeket igazi arannyal díszítenek, művészi kivitelű, gyöngyökkel, flitterekkel vagy tollakkal díszített medálok. Ezen kívül jönnek a kulináris motívumok – mint a sütik és a torták is. Ezeknél a mélységet ábrázoló, meleg színek dominálnak: meghatározó a különböző satírozásoknál a kék, ezen kívül a föld tónusok, mint a matcha-zöld, valamint a púder-rózsaszín és a bogyó-tónusok – arannyal kombinálva. Az anyagoknál a tartós ipari nyersanyagok divatosak. A fa mellett központi szerepet játszik a pamut, üveg, kerámia, a virágok és az újrahasznosított műanyag is. A kereskedelem számára hozzáadott forgalompotenciált biztosítanak a természetes anyagokból készült zacskókba és edényekbe csomagolt zöldnövények, orchideák is. Mindeközben a szezonális finomságok és italok – mint a fantáziadúsan variált tea-klasszikusok és a tradicionálisan gyártott, színes csomagolásban, szeretetteljes üzenetekkel ellátott édességek - „Christmas Delights” elnevezéssel a Christmasworld húzóerejévé válnak.

Az emocionális vásárlási élményt olyan innovatív megvilágítási és bemutatási koncepciók biztosítják, melyek a kereskedelemben és a belvárosban is a vásárlói kedvet növelik.

A szakvásárok következő időpontja:
Christmasworld - 2020. január 24-28.
Paperworld és Creativeworld - 2020. január 25-28.

Magyarországi Képviselet:
BD-Expo Kft.
1021 Budapest
Hűvösvölgyi út 4.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://www.messefrankfurt.hu

  • 1
  • 2
  • 3

BETA szerszám, egyedi akció!

Beta szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

Június hónapban a királyság nem egy napig tart a TERMESZ Szerszámházban, hanem egész hónapban!
Az alábbiakban bemutatott BETA modellt 2019. június 30-ig az alábbi, egyedi akciós áron
tudják kedves partnereink megvásárolni!

BETA C24S/6 6 fiókos szerszámkocsi

Beta szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

- teljesen kihúzható fiókok, üvegszál erősítésű nylon előlappal

- teleszkópos, csapágyazott fiókok

- központi biztonsági zárral

- négy acélmagvas kerék, 125mm-es

- 2 rögzített, 2 elforgatható kerék (1 kerék fékes)

- beépített oldalsó palacktartó

- nagy szilárdságú ABS munkalap

- mérete: 740x445x985mm (szélesség x mélység x magasság)

- statikus teherbírás 800 kg

- habgumival bélelt fiókok

- elérhető színek: narancssárga - piros - szürke

- nettó katalógus ára: 212.670.- Ft+áfa

- akciós nettó ára: 130.800.- Ft+áfa

- Termesz Szerszám egyedi ára: 117.777.- Ft+áfa
 

Tekintse meg további
BETA katalógusainkat is! ►►

 

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön  BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

 

 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu

 
Az akció érvényessége: 2019. június 30-án 16.00 óráig leadott megrendelések esetén! Azt követően az ajánlat érvényét veszti!

PROXXON, a zollos szerszám sorozat!

 

 Napjainkban egyre több azon műhelyek száma, ahol zollos méretezésű szerszámokra van igény, sőt, egyáltalán nem is hiányozhat a készletből. Autószerelés, repülőgépek, az igazi klasszikus angol autók, és még sorolhatnánk a zollos méretek felhasználási igényét. Ehelyett, inkább bemutatjuk a Proxxon zollos sorozatát, amit már készletről megvásárolhatnak a
 

Termesz Szerszámházban Budaörsön.

  Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

Proxxon zollos csillag-villás kulcs készlet

 Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban


- 12 részes zollos készlet

- tépőzáras rollniban szállítva

- ¼”-13/16” mérettartományban

- bruttó ára: 14.890.- Ft

- rendelési kódszáma: 23.816

 
 

Proxxon zollos krovakészlet

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

- 65 részes krovakészlet

- műanyag dobozban szállítva

- 5/32”- 1-3/8” mérettartománybam

- gyertyakulcsok

- toldók

- kardáncsuklók

- bitfejek

- mini imbuszkulcs készlet

- racsnik ¼” és ½” méretben önkioldó krovacserével

- bruttó átadási ára: 45.990.- Ft

- rendelési kódszám: 23.294
  
További termékek megtekinthető a
PROXXON 2019. évi katalógusában! ►►

 

Proxxon kéziszerszámok Budaörsön a TERMESZ Szerszámházban

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ 
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640 
e-mail: 
[email protected]
web: 
www.termesz.hu