2024. április 20., szombat - Konrád, Tivadar

Hírek, elemzések

A CODIC újabb fejlesztése - a Green Court – zöld szigetet teremt a belső Váci úti irodafolyosón

2019-01-23 473

codicleadA Codic International, a brüsszeli székhelyű fejlesztő bejelentette, hogy megkezdte legújabb, vegyes hasznosítású fejlesztése irodaépületeinek építését. A projekt Budapesten a Dózsa György úton, a belső Váci folyosó új központjában helyezkedik el. A fejlesztés a 21.000 m2 bérbeadható területű Green Court Office prémium kategóriás irodaházat, valamint a...

 ... két épülettömbben összesen 275 lakást magába foglaló Green Court Residence-t foglalja magába. A lakásokat idén év végéig foglalhatják el a tulajdonosaik, míg az irodaház tervek szerint 2020 utolsó negyedévében kerül átadásra. A bérbeadót a bérbeadás során a Colliers International és a Jones Lang LaSalle ingatlan-tanácsadó ügynökségek képviselik.

A Codic Budapesten a 2010-ben átadott, 17.000 m2 bérbeadható területű, azóta is sikeres Krisztina Palace fejlesztőjeként ismert. A közelmúltban számos kiemelkedő épületet adott át fő fejlesztési területein, köztük a Gateway és Passport irodákat a Brussels-National repülőtéren, a Royal-Hamilius városrészt Luxemburg belvárosában, valamint a Resonance és Network ikonikus épületeit Párizsban.

A Green Court használói számára a harmónia és az egyensúly megteremtését célozza meg. Az iroda és lakó funkció, a több mint 1.700 m2-t elfoglaló kereskedelmi kínálat szolgálja a munka és magánélet egyensúlyát. A hatalmas belső kert, az egyes irodaszintek nagy teraszai és a szomszédos Kassák park együttese biztosítja, hogy ez a belvárosi projekt páratlan kapcsolatot jelentsen az azt körülvevő természetes, zöld környezetével.

codik

Az M3-as metrótól, illetve a megannyi busz és villamosmegállótól mindössze pár perces sétára található hétemeletes Green Court Office irodaház nagy alapterületű irodái hatékony alaprajzi kialakítással és a tágas belső zöld parkra néző, emeletenként több, egyedi terasszal rendelkeznek. A mélygarázsban három szinten több mint 300 autóparkoló, 45 elektromos töltőállomás és több mint 100 biciklitároló kerül kialakításra, öltözőkkel és zuhanyzókkal.

A Green Court Office a legmodernebb technológiai megoldásokat hasznosítva BREEAM Excellent minősítésű kialakítással valósul meg. A kéthéjú homlokzat akusztikai és energetikai hatékonysága, az intelligens épületvezérlés, valamint a 2,8 méter üveg függönyfal rendszer garantálják az épületben dolgozók fokozott kényelmet és a well-being érzést. A használók igényeit a 3.300 m2-es bútorozott belső kert, számtalan terasz, az irodaházban található étterem, kávézó és az más szolgáltatásai mellett a belvárosias környezet megannyi egyéb terméke és szolgáltatása elégíti ki.

codic

A 21.000 m2-es irodaház egy vagy akár két cég székházának is ideális lehet a dupla lobby lehetőségének köszönhetően, a 2.400 m2-es hatékony alapterülete a bérlői igények szerint rugalmasan osztható.

„A Codic több új, közeljövőben megvalósuló budapesti fejlesztése közül a Green Court az első, amelynek lakóingatlan fázisát már most óriási kereskedelmi sikerként könyvelhetjük el. Az irodaház is a Codic csoporttól megszokott magas minőségi standardoknak megfelelően kerül kivitelezésre a Váci úti irodafolyosó új fókuszpontjában, annak „zöld szívében”, a Dózsa György úton.” – tette hozzá Christophe Boving, a CODIC magyarországi fejlesztésekért felelős igazgatója.

(Forrás: Colliers International, Jones Lang LaSalle, Codic)


A Codic International ingatlanfejlesztő az 1970-es alapítása óta tevékenysége során irodaházak, üzleti parkok, bevásárlóközpontok és multifunkcionális épületegyüttesek európai színvonalú fejlesztésére összpontosít. Minden projektjüket kiváló elhelyezkedés, kiemelkedő építészeti identitás, magas szintű technológiai megoldások, valamint a fenntartható fejlesztés és gondosan tervezett zöldterületépítés melletti elköteleződés jellemzi.

A CODIC Belgiumban (1970), Luxemburgban (1989), Franciaországban (1990) és Magyarországon (2006) folytatja tevékenységét. Az elmúlt években a csoport közel 1 millió négyzetmétert fejlesztést adott át. www.codic.eu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Olvasta?

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Fenntartható befektetés a közép- és kelet-európai régióban

Fenntartható befektetés a közép- és kelet-európai régióban

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Szezonális munkák és állandó lehetőségek – állás Nagykanizsa környékén

Szezonális munkák és állandó lehetőségek – állás Nagykanizsa környékén

More details
Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

Helló Európa, helló tavasz! – 2024. május 1-5.

More details
Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

More details
Szakma Sztár Fesztivál, 2024. április 24-26.

Szakma Sztár Fesztivál, 2024. április 24-26.

More details
Világsztár lett a Kisföldalatti!

Világsztár lett a Kisföldalatti!

More details
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál, 2024. április 20.

Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál, 2024. április 20.

More details
Sebesség fesztivál, 2024. április 20- 21.

Sebesség fesztivál, 2024. április 20- 21.

More details