2018. október 20., szombat - Vendel

Az év legszebb nyolcvanegy éves autócsodája

alfaRomeo1Annyi újdonságot mutatnak be manapság a Pebble Beach Concours d'Elegance kapcsán Kaliforniában, hogy néha el is sikkad a lényeg: ez az esemény alapvetően a legszebb klasszikus autókról szól. Persze minden évben megválasztják a győztest, az idén például egy Alfa Romeo kapta a díjat.

Ezúttal egy Alfa Romeo 8C 2900B Touring Berlinetta lett a győztes, amelyet 1937-ben mutattak be a Párizsi Autószalonon. Összesen öt példány készült a nyolchengeres soros motorral épített típusból, amely a maga 180 lóerejével és 175 km/h körüli végsebességével kora leggyorsabb utcai autói közé tartozott.

A hosszú orrú, áramvonalas kabinú karosszéria a Touring műhely munkája: a teli keréktárcsákkal és a fedett hátsó kerekekkel valahogy egyszerre elegáns és ügyetlen.

A lényeg azonban az, hogy a konkrét példány tökéletes, korhű és jól működik – ezzel érdemelhető ki az első helyezés.

Az első díjal a konfetti-esőn túl egy Rolex óra és egy méretes serleg jár, de ahogy az Alfa tulajdonosa fogalmaz, a Best of Show ebben a műfajban a világbajnoki cím: általában komoly munka előzi meg, mielőtt valaki ilyen díjat kap, és jelentős befektetés – legtöbbször olyan mértékű, hogy a díj értéke eltörpül hozzá képest.

(Forrás: www.totalcar.hu)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!