2018. október 21., vasárnap - Orsolya

A Cushman & Wakefield irodabérbeadási csapata közel 42 000 m2 területet adott bérbe 2018 első félévében Budapesten

irodaA Cushman & Wakefield, Magyarország legnagyobb ingatlantanácsadója rekord mértékű irodaterületet adott bérbe 2018 első felében. A közel 42 000 négyzetméter terület 44 ügyletből tevődött össze, melyek átlagos mérete 940 négyzetméter fölött volt. A vállalat piaci részesedése ebben a félévben 24 százalék volt az ügynöki piacon.

 A tranzakciók 45 százaléka új szerződéskötés, a 34 százalék szerződéshosszabbítás, 18 százalék bővülés volt és a vállalat egy előbérleti szerződést kötött, mely a teljes bérbeadásának 3 százalékát tette ki ebben a félévben.

Szántó Tamara MRICS, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási vezetője elmondta: “A budapesti irodapiac nagyon sikeres félévet zárt, közel 172 000 négyzetméter bérbeadással (ügynöki piac) és ez az időszak hasonlóan sikeres volt a Cushman & Wakefield számára is. A teljes budapesti ügynöki piaci bérbeadási volumen 24 százalékának megkötése és 3 új megbízás elnyerése ebben a félévben nagy siker a csapatnak, mely az ügyfeleinkkel ápolt szoros kapcsolat gyümölcse. Több folyamatban lévő ügyletünk és a további lehetőségink alapján biztosak vagyunk benne, hogy az év második 6 hónapja is hasonlóan sikeres lesz számunkra és számításaink szerint további 50 000 négyzetméter területet közvetíthetünk az év végéig.”

A Cushman & Wakefield-nél rendkívül büszkék vagyunk jelenlegi irodabérbeadási megbízásainkra, valamint arra, hogy mind globális vállalatokkal, mind kisebb helyi cégekkel is együtt dolgozhatunk. Csapatunk Bérbeadókat és Bérlőket is képvisel és 2017-ben a Construction and Investment Journal (CIJ) a legjobb irodabérbeadó ügynökséggé választotta Magyarországon.

(OGH Hírügynökség)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!