2018. szeptember 22., szombat - Móric

Wellness Világnapja, 2018. június 9.

spa2018. június 9-én ünnepeljük a Wellness Világnapját Magyarországon már negyedik alkalommal! Célunk, hogy felhívjuk mind ez emberek, mind pedig a vállalatok és szervezetek figyelmet arra, hogy minden év június második szombatján arra kérdésre keressük a választ: Miként élhetünk egészségesebben és teljesebben? - mégha akár csak egy napra is!

A Global Wellness Day kezdeményezésére az idén 100 országban, közel 4000 létesítmény, szolgáltató (pl. spa, szálloda, fürdő, fitneszterem, tánciskola) és más szervezet csatlakozott.

A Global Wellness Day üzenete egyszerű javaslatokkal él:

  1. Sétálj egy órát!
  2. Igyál több vizet!
  3. Kerüld el a műanyag flakonokat!
  4. Fogyassz organikus, helyi alapanyagokból készült ételeket!
  5. Tegyél jót valakivel!
  6. Vacsorázz együtt a családdal!
  7. Menj aludni este 10-kor!

A jeles nap alkalmából a Széchenyi és Gellért fürdők ingyenes épületlátogatást biztosítanak a vendégeknek, melyre azonban előzetes regisztráció szükséges e-mail-en. A Gellért fürdőben ezen a napon a vendégeknek ingyenes állapotfelmérésre, biológiai életkor mérésre és testösszetétel mérésre is lehetőségük nyílik.

A nap kiemelkedő csúcspontjai Karacs Ildikó énekes, komplex művészeti terapeuta és Molnár Hajnal táncos „Hangwellness és lélektánc” című előadásai lesznek, mely során a fürdőzők hangtálakkal, sámándobbal és tánccal kísért magyar és szankszrit mantrákat hallgathatnak a medencében ellazulva.

Időpont: 2018. június 9.
Helyszín: Országos
Információ: Global Wellness Day Hungary

 (Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!