2018. szeptember 22., szombat - Móric

2018. június 16-ig tart az Olasz Fesztivál

olaszfesztImmár negyedszer hirdeti meg az Olasz Külkereskedelmi Intézet a budapesti Olasz Nagykövetség védnökségével és az Olasz Kulturintézet, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara együttműködésével az Olasz Fesztivált, május 30. és június 16. között.

A több mint kéthetes rendezvény az olasz termékek bemutatója, ahol a résztvevő cégek – amelyek száma évről évre nő, és idén már eléri a 100-at – számos kedvezményt és nyereményt ajánlanak fel. Emellett eseményeket szerveznek a Made in Italy és az olasz stílus népszerűsítéséért, többek közt a gasztronómia, a turizmus és a kultúra jegyében.

Május 31-én például a proseccókkal ismerkedhettek az érdeklődők, június 8-án Budapest Business Party néven (számos egyéb szolgáltatóval és képviselettel együtt) B2B kapcsolatteremtő eseményre várták az üzletembereket, míg június 12-14. között Olaszország ízei beköltöznek a Nagyvásárcsarnokba.

Az idei Olasz Fesztivál kiemelt régiója Szardínia, a tartomány többek közt kézműves péksütemény-bemutatóval, rövidfilmekkel és zenei programokkal mutatkozik be.

(Eseménmy Menedzser - Turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!