2018. október 19., péntek - Nándor

A Footshop megnyitotta első budapesti üzletét

footshopA Cushman & Wakefield, Magyarország vezető ingatlantanácsadó vállalata képviselte a bérbeadó Fidux csoportot, a Footshop cipőüzlettel kötött 400 négyzetméteres bérleti szerződésének megkötésekor. A Footshop egy cseh sport és utcai cipőket forgalmazó multibrand koncepció, mely a múlt héten nyitotta  meg első magyarországi zászlóshajó üzletét Budapest belvárosában, a Kristóf téren.

A Footshop egy folyamatosan növekvő sportcipő üzletlánc helyi érzésekkel, globális célokkal és a fejlődés iránti csillapíthatatlan étvággyal. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a közösségi médiára és a közösségi médiában szervezett eseményekre reklámkampányában.

Peter Hajducek, a Footshop tulajdonosa elmondta: “Vállalatunk, egyediségével, limitált kiadású futó és széles választékú utcai cipő kollekcióival gyorsan belopta magát fiatalok szívébe. A Footshop márka művészi és kreatív hozzáállásával folyamatos inspirációt nyújt a városi kultúra evolúciójához Közép- Kelet Európában. A Kristóf téri üzletben olyan neves tervezők kollekcióit is megtalálják a sportcipők kedvelői, mint Kanye West, Pharrell Williams és Sean Witherspoon.”

dr.Szilágyi Melinda, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának Associate munkatársa hozzátette: “Ismerve a Footshop koncepciót, mely a fiatal generációt célozza meg, biztosak vagyunk benne, hogy a lokáció és az üzlet adottságai teljes mértékben kielégítik igényeiket. Sok sikert és sok vásárlót kívánunk a márkának Magyarországon.”

A Cushman & Wakefield kiskereskedelmi üzletága jelenleg 12 135 négyzetméter kiskereskedelmi területet ad bérbe kizárólagosan Budapesten és többek között olyan új márkák bevezetése fűződik a nevéhez az utóbbi időben, mint a Footshop, a Jo Malone London, a COS, a Twin-Set, a Max&Co., vagy a Massimo Dutti. 2017-ben a vállalat több mint 30 000 négyzetméter területet adott bérbe Magyarországon helyi és nemzetközi bérlőknek.

(Forrás: Cushman & Wakefield)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!