Nyomtatás

Az e-kártyák hekkelik meg az év végi ajándékpiacot

2017-12-07 1003

ajiAz utóbbi évek karácsonyai egyre inkább a digitális ajándékokról szóltak, amelyekbe lassan azok virtuális változatai is bekapcsolódnak. Az idei ünnep slágerajándékait például már e-kártya formában is kereshetjük. Több mint tíz éve jelent meg hazánkban az a cég, amely elsőként kínált ajándékba adható élményeket Feldobox utalványok formájában, egy ideje azonban már feltölthető kártyákban is utazik.

Több száz szolgáltatóval és üzlettel szerződött le, hogy AJI néven piacra dobhassa a bankkártyákhoz hasonlóan működő plasztik ajándékkártyáit és azok virtuális változatait.

Ezekkel elsősorban azokat célozzák meg, akik egy elegáns, újszerű ajándékmegoldást keresnek ismerőseiknek vagy üzleti partnereiknek. De sem a beszerzéssel, sem a szállítással nem szeretnének bajlódni. Egy ajándékkártyát például pár kattintással megrendelhetnek a neten, néhány ezertől akár 250 ezer forintos összeggel is feltölthetik, ráadásul a címzett is arra válthatja be, amire csak szeretné. És bár ez is becsúsztatható egy kreatív grafikával megtámogatott dísztokba, egy e-kártyánál még csak a csomagolási vagy postaköltséggel sem kell kalkulálni.

Az ajándékkártyákat külföldön már évek óta használják, karácsony körül például számos piackutatás is megjelenik ezekkel kapcsolatban. Az egyik ilyen szerint, a megkérdezettek közel 60 százaléka szeretne inkább egy ilyen kártyát kapni, mint bármilyen más ajándékot*¹. És ez érthető azoknál a kártyáknál, amelyeket a forgalmazó cégek számos helyen beválthatóvá tesznek, az összegük egy évig, akár több részletben is elkölthető. Vagyis egy bankkártyához hasonlóan követhető rajtuk az egyenleg, a vásárlásokról e-mailes értesítés jár, elvesztésük esetén pedig letilthatók.

Az AJI az üzleti ajándékozás területén is új, okos és egyszerű megoldást jelent, hiszen partnereit, üzletfeleit, alkalmazottait van, hogy nem ismeri annyira, hogy tudja, minek örülnének. Ezekkel az ajándékkártyákkal a megajándékozottra bízhatja a döntést és így garantált az örömszerzés.

Mindez az elektronikus ajándékkártyára is igaz, azzal a különbséggel, hogy nem kell várni a postásra, és nem is kell személyesen átadni a megajándékozottnak, mivel e-mailben is küldhetjük őket. Praktikus, ha azonnal kell az ajándék, vagy ha a címzett messze lakik. A megajándékozott pedig okostelefonon bemutatva felhasználhatja a több, mint 300 partner elfogadóhelyen. Ráadásul, rendeléskor az is eldönthető, hogy Önnek küldjék az e-kártyát e-mailben, és továbbítja a megajándékozni kívánt személynek vagy, hogy közvetlenül neki küldjék, egy Ön által megfogalmazott üzenettel, előre meghatározott időpontban. Ez a megoldás környezetbarát is, mert így nincs plasztikkártya, nincs csomagküldés, nyomtatni sem kell.

Végül, de nem utolsó sorban az AJI cég támogatja az UNICEF szervezetet, így nem csak a megajándékozottnak okoz majd örömet, hanem a rászoruló gyerekeknek is!

aji1

További információ az AJI kártyákról: www.ajikartyak.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek