Nyomtatás

Keresik a 2017-es év fiatal vállalkozóját

2017-10-12 558

vallaltvezetoA FIVOSZ kilencedik alkalommal hirdeti meg az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat. A fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díjára a 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők 2017. november 12-ig.

A legnagyobb szakmai elismerésnek számító, magas presztízzsel bíró díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el - azokat a vállalkozókat, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos média megjelenéssel és előadói felkéréssel is jár.

Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke elmondta:

már várják azoknak 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró fiataloknak jelentkezését és jelölését, akik sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A nevezési határidő 2017. november 12.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat 2016-ban Oltványi Zsolt, a Mentes Cukrászüzem tulajdonosa kapta meg.

"A díj elnyerésével új értékes kapcsolatokra és rengeteg PR megjelenésre tettem szert, amely a cégnek is előnyös helyzeteket teremtett és új üzleti lehetőségeket hozott. Egy olyan szintű elismertséget jelentett, amivel bármilyen partneri helyzetben tárgyalóképes félként tekintenek rám és az általam képviselt cégre"

- mondta Oltványi, aki hozzátette:

az idei jelentkezőknek azt javasolja, jól átgondolt, szakmailag is hiteles kommunikációs anyagot készítsenek magukról, amelyből láthatóvá teszik cégünk és önmagunk munkásságát. Emellett a számszaki összegzés és hiteles cégadatok megjelenítése is nagyon fontos része a pályázatnak.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj átadására novemberben, a Fiatal Vállalkozók Hete gálájának keretében kerül sor neves vállalkozók, multinacionális cégek vezérigazgatói, fiatal vállalkozók társaságában. A díj odaítéléséről a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöksége fog dönteni.

További részletek és jelentkezés

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek