2018. szeptember 18., kedd - Diána

Öt különleges kiegészítő, amit bármilyen őszi programon viselni tudsz

csokornyakkendoVéget ért a nyári időszak, amikor mindenki törekszik a nagy meleghez alkalmazkodni ruháival és kiegészítőivel, azonban az ősz beköszöntével mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és az ősziesebb kiegészítőit is. Azonban a divat évről évre nagy mértékben változik, ezzel együtt a kiegészítők stílusa is

Ennek ellenére vannak olyan alap darabok, amik stílusosak, klasszikusak, időtállállóak és rengeteg öltözethez fel lehet venni akár egy különlegesebb alkalomkor is ősszel. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amit minden férfi szívesen viselne egy őszi napon.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként öltözködik elegánsan, hiszen ilyenkor egy klasszikus nyakkendő vagy egy stílusos csokornyakkendő tökéletes kiegészítő. Az Internetet böngészve találtunk rá Trendhim nevezetű webshopra, akik eredetileg Dániában vannak jelen, azonban ingyenesen szállítják kis a megrendelt termékeket szerte a világon.

A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú terméket találunk, hiszen az egyszerűbb, alap színű csokornyakkendőktől kezdve egészen a bohémabb, színesebb darabokig minden fajta megtalálható.

Nadrágtartó

A nadrágtartó régies néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbb ember az öv használatát részesíti előnyben az egyszerűbb használat miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

nardragtarto

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre többen kezdtel el díszzsebkendőt viselni hiszen remekül kiegészít mind egy öltönyt mind egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe venni a nyakkendőnk anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz.  Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomkor fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen nagy mértékben színt visz az öltözetbe.

diszzsepi

Karkötő

Manapság egyre több férfi kezdett el karkötőket hordani, hiszen már rengeteg olyan darabot tudunk vásárolni, amik nemcsak, hogy divatosak, azonban rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. A két legkedveltebb darab az erős, paracord anyagból fonott karkötő és a hajó zsinorból készített darab.

Egy érdekesség a paracord anyagról, amit sokan nem is gondolnak, hogy számtalan országban általános hadi kötélzetként is alkalmazzák az anyagot, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet.

karkoto

Sapka

Az ősziesebb idő bekövetkeztével egyre fontosabb sapkát hordani, főleg ha valaki hajlamos a megfázásra vagy rövidebb hajjal relndelkezik. Manapság újra divatba jött kalapot viselni a férfiak körében is hiszen nemcsak, hogy egy stílusos kiegészítő, azonban rengeteg őszi öltözethez fel lehet venni akár egy különlegesebb alkalomkor akár egy hétköznapi viselethez is. Aki nem kedveli a kalapok viseletét, rengeteg egyszerűbb pamutból készült vagy különlegesebb baseball sapkát talál a kínálat között.

sapi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!