Nyomtatás

PYROS, ISET, 2023. május 24.–27.

2023-02-26 747

A védelmi ipar bemutatkozásának egyik fontos színtere az alapításának harmincadik évfordulóját idén ünneplő IDET szakvásár, amellyel párhuzamosan rendezik a tűvédelemre és biztonságtechnikára és a kapcsolódó szolgáltatásokra szakosodott PYROS és ISET seregszemléket is.

Az IDET szakvásárt a Cseh Köztársaság honvédelmi minisztériumával szoros együttműködésben szervezik, így az előző évekhez hasonlóan idén is nagyszabású kiállításra készül a Cseh Köztáraság hadserege is. A szakvásár része a Security Innovation Zone projekt is, amelyet a Cseh Védelmi és Biztonsági Ipar Szövetsége szervez a területen működő innovatív startup vállalatok bemutatására. A védelmi iparban működő ukrán vállalatok bemutatkozása szintén előkészületben van. A szakvásár alatt az IDET ARENA rendezvényterületen kísérő konferenciákat, valamint katonai, tűzoltó és rendőrségi eszközök dinamikus bemutatókat is kínálnak.

További információk: bvv.cz
| Fotó:zakazka.cz
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek