Nyomtatás

interbad Stuttgart, 2022. október 25-28.

2022-04-07 973

Az uszodatechnika, szauna és spa szakterület nemzetközi kiállítása valamint kongresszusa (www.interbad.de) 2022. október 25-28. között nyitja meg újra kapuit Stuttgartban. Az interbad idén ősszel lehetőséget kínál Stuttgartban, hogy a megszokott, élő formában találkozhassanak azok a szakemberek, akiknek szívügyük az uszodatechnika, a szauna és a Spa.  

A szakkiállítás – kongresszus - kísérőprogramok kombinációjának köszönhetően az interbad az ágazat első számú rendezvénye lett Európában.Az idei kiállításunkat olyan kísérőprogramok színesítik, mint a 69. Fürdő kongresszus, a 18. Nemzetközi Szauna Kongresszus, az Európai Viziparkok Szövetségének egy speciális  prezentációja, vagy a Sauna from Finland előadása az eredeti finn szauna tapasztalatairól.Kiállítás szervező részlegünk és saját utazási irodánk örömmel áll szíves rendelkezésére, legyen szó kulcsrakész stand, grafika, arculat készítés, vagy szállásfoglalás, repülőjegy, vásári belépőjegy, utasbiztosítás ajánlatról.
 
Kérjük, látogasson el honlapunkra: www.interpress.hu
 

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
a Messe Stuttgart magyarországi képviselete
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.
Tel.: 302-7525, vagy 30/932-1657
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek