Nyomtatás

A bécsi Ferien Messe új időpontja: 2023. március 16-19.

2022-02-14 1598

Közép-Európa egyik legnagyobb szabadidős és turisztikai szakvására, – a bécsi Ferien Messe – 2022 nem nyithatja meg kapuit, közölték a szervezők közleményükben, de meg van a 2023-as időpont.

Legközelebb 2023. március 16-19-én kerül sor a rangos turisztikai seregszemlére. Az új időpont mellett a koncepció is megújul: a vásár ugyanis már nem a Vienna Autoshowal, hanem a Wohnen & Interieur belsőépítészeti szakkiállítással párhuzamosan nyitja majd meg kapuit a bécsi vásárközpontban - írja a GD Consulting.

A "két lifestyle téma: a turizmus és a lakberendezés komoly szinergiahatással jár, sok látogatót vonz majd a kiállításra”

– indokolta korábban a tematikus koncepcióváltás mögött meghúzódó szempontot Nicole Glöckl, a Ferien Messe témafelelőse.

A kiállítások szervezője, a RX Austria & Germany a járványügyi korlátozások miatt a nehéz tervezhetőséggel indokolta a vásár idei elhalasztását. Mint ismert, 2021-ben is lemondásra került a szakvásár, majd a 2022-es időpontját először januárról március közepére halasztották, végül törölték a 2022esi vásárnaptárból.

| Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek