Nyomtatás

R + T - Árnyékolástechnika, ajtók, kapuk - Stuttgart, 2024. február 19-23.

2022-01-31 1447

A világ vezető árnyékolástechnikai szakvására három évente kerül megrendezésre, de a Covid világjárvány miatt a szervezők és résztvevők legnagyobb sajnálatára 2024-re tették át a következő esemény lebonyolítását.

A tervek szerint 2024. február 19-23. között 5 napon át egy időben és egy helyen minden újdonságot, innovációt megtalálhatunk az eseményen, amit az árnyékolástechnika és ajtók, tolóajtók, kaputechnika témakörben ma ismerhetünk.

Tematikák: meghajtás,- vezérléstechnika, külső zsaluziák, raffstore-ok, elektromos biztonsági berendezések, ablakok,- és ablaktáblák, rácsok, kerítések, kapuk, ajtók, beltéri napvédelmi rendszerek, rovarvédelem, napellenzők, redőnyök, műszaki textíliák.

A fenntartható fejlődés érdekében manapság kiemelkedően fontos szempont az energia hatékony napvédelem, mely hozzájárul a költségek csökkentéséhez, a környezetvédelemhez és tudjuk, hogy a nyílászárókon nagyon sok múlik!

Az előző rendezvényen, 2018-ban 120.000 m2-en 1.027 kiállító várta az érdeklődőket, és mutatta be újdonságait. A világ 140 országából összesen 65.500 látogató érkezett.

A kiállítást számos bemutató és gazdag szakmai programsorozat kíséri, pl. outdoor gasztronómia, vagy kényelem + biztonság, stb.

Kérjük, látogasson el a vásár honlapjára: www.rt-expo.com

Kiállítás szervező részlegünk és saját utazási irodánk örömmel áll szíves rendelkezésére, legyen szó kulcsrakész stand, grafika, arculat készítés, vagy szállásfoglalás, repjegy, vásári belépőjegy, utasbiztosítás ajánlatról.

Kérjük, látogasson el honlapunkra is: www.interpress.hu

Interpress Kiállítások & Interpress Travel
a Messe Stuttgart magyarországi képviselete

Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.
Tel.: 302-7525 vagy 06/30/932-1657
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek