Nyomtatás

MEDICA 2020 és COMPAMED 2020, 2020. november 16-19.

2020-10-07 479

November 16-19. között a MEDICA 2020, a gyógyászat világfóruma és a COMPAMED 2020, az orvostechnikai ipar beszállítóinak vezető piaci platformja virtuális formában várja a szakembereket.

A „virtual.MEDICA” és a „virtual.COMPAMED” az egészségügyi ágazat minden területéről várja a döntéshozókat a https://www.medica-tradefair.com és a https://www.compamed-tradefair.com/ online térben. Ezen belül három központi felület: a Konferencia, a Kiállítás és a Networking Plaza lesz elérhető.           

A kiállítói bemutatók elsősorban termékvideókat és a közvetlen „standvezetésre”, tárgyalásokra alkalmas webes felületet jelentenek. A Networking Plaza speciális érdeklődési területek lekérdezésével és átfogó szűrőfunkciókkal segíti a kapcsolatfelvételt. 

A MEDICA 2021 és a COMPAMED 2021 szakvásárokat jövőre hibrid koncepció keretében rendezik meg a düsseldorfi vásárközpontban.  Ez a megoldás élő platformok és digitális felületek kombinációját nyújtja a szakma képviselői számára.

„A kiállítók pozitívan fogadták az óvintézkedésekre vonatkozó higiéniai koncepciónkat, és a nyár folyamán lépcsőzetesen bevezetett nemzetközi utazási könnyítéseket látva a két szakvásár sikeres és biztonságos megvalósítása még reálisnak tűnt. A világjárvány miatt kialakult helyzetet azonban újra kellett értékelnünk. Az egyre több utazási korlátozás, valamint a külföldről érkező kiállítók kiemelkedően magas száma miatt úgy kellett dönteni, hogy ebben az évben kizárólag a virtuális formára koncentrálunk” – mondotta Wolfram Diener, a Messe Düsseldorf vezérigazgatója.

„A MEDICA és a COMPAMED kiállítói és látogatói évről évre a világ minden tájáról érkeznek. Idén a szakvásárokat megszokott fizikai valójukban nem lehet megrendezni a járványhelyzet miatt. Az éves ciklusnak köszönhetően folyamatos kapcsolatban vagyunk ügyfeleinkkel, így létre tudunk hozni egy olyan átfogó virtuális vásárfelületet, amely világ minden pontjáról hozzáférhető, és amely magas színvonalú megoldást nyújt a szakma részére” – folytatta Wolfram Diener.

Ahogy már korábban megszoktuk, a kiállítók 80 százaléka Németországon kívülről, kereken 70 országból érkezett legutóbb is. A látogatók 70 százaléka jött külföldről, 170 országot képviselve. A két szakvásár tavaly több mint 6.300 kiállítót és 121.000 szakmai látogatót köszöntött.

A már ismert online portálok várják az érdeklődőket

„Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük a MEDICA és a COMPAMED weboldalakat, amelyek mára meghatározó internetes iparági platformokká váltak. Ezeket most felhasználhatjuk arra, hogy a kihívásokkal teli időkben is megfelelő eszközöket kínáljunk ügyfeleinknek a kapcsolatépítéshez és az értékes tudástranszferhez” – hangsúlyozta Horst Giesen, a Medica igazgatója.

A megszokott www.medica.de ill. www.compamed.de oldalról indulva a látogatói csoportot választva máris az új virtuális Medica ill. COMPAMED oldalára jutunk, ahol regisztrálni kell először vagy a korábbi belépési adatokkal tovább lépni. Innen három központi felületre jutunk: Konferencia, Kiállítás és Networking Plaza. Ezekbe belépve kitöltjük a megjelenő adatlapot, majd az oldal algoritmusával kommunikálva pontosíthatjuk igényeinket. Ezután a honlap elnavigál bennünket az igényelt találati pontokra, ahol további kereső funkciók is segítik munkánkat. A kiállítók feltöltött anyagát átnézve kapcsolatba léphetünk a kiválasztott kiállítókkal, a tárgyaláshoz időpontot egyeztethetünk, meghívhatjuk kollégáinkat a megbeszélésekre.
A funkciók asztali számítógépről, laptopról, tabletről és okostelefonról is kezelhetőek.

„A MEDICA 2020 és a COMPAMED 2020 szakvásárokat megelőző időszakban az érintett szövetségekkel és partnerekkel együttműködve beállítjuk a legjobb streaming funkciót az eddig tervezett 600 fórum és konferencia üléseiről. A „koronavírus” témakör kiemelt figyelemre számíthat a virtuális résztvevők körében. Ezenkívül a kiállítók különböző webes bemutatókat fognak tartani innovációikról. Az online Matchmaking értékes üzleti kapcsolatok kialakításához biztosít felületet, melyet a video-webmeeting funkció is gazdagít” – mondta Horst Giesen a lehetőségeket sorolva.

A MEDICA idén digitálisan rendezett szakmai programja a teljesen aktuális technikai, gazdaságpolitikai, valamint egészségpolitikai trendekre és kérdésekre fókuszál. A MEDICA fórumai többek között:

  • MEDICA CONNECTED HEALTHCARE FORUM,
  • MEDICA HEALTH IT FORUM,
  • MEDICA LABMED FORUM,
  • MEDICA TECH FORUM,
  • MEDICA ECON FORUM,
  • COMPAMED HIGH-TECH FORUM
  • COMPAMED SUPPLIERS FORUM.

A MEDICA 2020 und COMPAMED 2020 virtuális szakvásárokkal kapcsolatos részvételi információikat az alábbi honlapokon érhetik el:

https://www.medica-tradefair.com/ és https://www.compamed-tradefair.com/.

Magyarországi képviselet:
BD-Expo Kft., Cseh Erzsébet
Tel.: 30/894-4869
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek