Nyomtatás

GO és REGIONTOUR, 2020. január 16-19.

2020-01-02 1646

Gőzerővel dolgoznak már a soron következő GO és REGIONTOUR utazási vásárokon. A Brnói Vásárváros 2020. január 16. és 19. között ad otthont ezeknek a rendezvényeknek, a szervezők pedig nem csupán a bemutatkozó területek szakértőinek ígérnek csábító programot, hanem a nagyközönségnek is.

A 2020-as rendezés újdonsággal is szolgál: az Öt Földrész Fesztiválja interaktív módon mutatja be az egyes utazási desztinációkat.

Az utazni vágyók filmekből, fényképsorozatokból és kiállításokból, valamint egy tanácsadó központban tájékozódhatnak az egyes turisztikai helyszínekről. A látogatók művészeti előadásokból és a helyi konyhaművészet remekeinek kóstolásából ismerhetik meg az egyes földrészek kultúráját. Az ételek és a helyi különlegességek kóstolása áll a vásárok teljes időtartama alatt az „F” vásárcsarnokban található FoodFestival középpontjában is. A FoodFestival kétségtelenül rajongókra talál a regionális cseh különlegességek és a külföldi ízek kedvelői körében. A látogatók az egyes régiók kiállításaiból ismerhetik meg a Cseh Köztársaságot.

GO és REGIONTOUR nemzetközi vásárok tökéletes helyszínt kínálnak a turisztikai szakértők kapcsolatrendszerének építéséhez és ápolásához, a tapasztalatok megosztásához és az új ötletek felkutatásához. A négy vásárnapon az egyes cseh régiók képviselői, a belföldi és nemzetközi utazási irodák, közlekedési vállalatok és más szakértők adnak találkozót egymásnak.

A múlt évben közel 700 kiállító vett részt a két vásáron, amelynek keretében az Idegenforgalmi Nagydíj ünnepélyes átadását is rendezik.

BD-Expo Kft.
Nemzetközi vásárok – kiállítások
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 4.
Tel.: 1/346-0273, Mobil: 30/894-4870
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Internet: www.bdexpo.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek