Nyomtatás

13. Kanizsai Esküvő Kiállítás, 2023. február 13.

2023-01-12 549

Közeledik a nagy nap? Vannak még kétségeid, kérdéseid? Gyere el, segítünk! Február 13-én Nagykanizsán a 13. Kanizsai Esküvő Kiállításon! Pálinkaszökőkút, méteres dekorgumi-virág, folyékony tűzijáték, köldökig sliccelt menyasszonyi ruha. A boldogító igen napját nemcsak a hagyományos, hanem trendi, olykor meghökkentő dolgok is színesíthetik.

Kanizsai Esküvő Kiállításon ízelítőt kaphatnak a frigy előtt álló párok a tradicionális és a különleges esküvői kellékekből, szokásokból. Az előző évekhez hasonlóan a következő évben is az esküvő-szakma legjobbjai mutatkoztak be. Többek közt ruhaszalonok, ékszerészek, cukrászok, fotóstúdiók, dekorstúdiók várták a szerelmeseket az esküvőhöz és a lagzihoz elengedhetetlen „hozzávalókkal” és sok újdonsággal. A bemutatók révén képet kaphatnak a házasság előtt álló párok arról, hogy a nagy napon minden megvalósítható, amit szeretnének.

Időpont: 2023. február 13.
Helyszín: Nagykanizsa, Hevesi Sándor Művelődési Központ
További információ: facebook.com

I Forrás: Esküvő Világ

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek